Politică

Şedinţă pe tema caniculei la Prefectură

Mihai Boicu
7 aug 2012 1261 vizualizări
Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a fost convocat ieri în şedinţă extraordinară pentru ca vedea care este situaţia ca urmare a avertizării meteorologice cod portocaliu emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie

“S-a solicitat tuturor primarilor transmiterea unor informări care să vizeze potenţialele situaţii deosebite, cu precădere cele privind dificultăţi în alimentarea cu apă potabilă a locuitorilor, în vederea dispunerii măsurilor ce se impun pentru a evita în bună măsură disconfortul creat cetăţenilor”, se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii. Printre măsurile dispuse au fost instituirea serviciului de permanenţă la nivelul tuturor autorităţilor administraţiei publice locale şi monitorizarea de către comitetele locale pentru situaţii de urgenţă a evoluţiei fenomenelor meteo pentru a se putea interveni eficient la apariţia unor eventuale situaţii deosebite. Conducerea Prefecturii a solicitat să respecte toate măsurile stabilite prin Planul de măsuri pentru atenuarea efectelor temperaturilor ridcate asupra populaţiei, plan aprobat prin Hotărare a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă în şedinţa din 22 iunie. La şedinţa de ieri s-a aprobat şi transferul unei locuinţe modulare de la Poiana Cristei la Dumbrăveni, pentru ca aceasta să fie folosită de o familie a cărei locuinţă este în stare avansă de degradare şi este în pericol de a se prăbuşi. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.