Politică

602 de persoane au primit acte de identitate în weekend

Raluca Manolache
30 iul 2012 1017 vizualizări
602 de vranceni care nu aveau acte de identitate valabile au mers în acest weekend la Serviciile Publice Comunitar Locale de Evidenţă a Persoanelor (SPCLEP) Vrancea pentru a intra în legalitate şi pentru a vota la referendumul privind demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

Sambătă şi duminică, pentru că programul de lucru a fost prelungit, au fost eliberate 602 de cărţi de identitate. Este vorba despre 572 de cărţi identitate şi 30 de cărţi de identitate provizorii. Autorităţile au decis astfel ca sambătă angajaţii Serviciului să vină la muncă între orele 8.00- 16.00 iar în ziua alegerilor ghişeele să se deschidă la ora 7.00 şi să se închidă la ora 22.00. Chiar dacă angajaţii de la Evidenţa Populaţiei au fost ţinuţi peste program în urma unei circulare venite de la Bucureşti, în cele din urmă referendumul de duminică nu va fi validat. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.