Politică

Campania electorală a fost agitată în comuna de la munte: Inspectorul Găină revine la şefia Secţiei de poliţie Tulnici

Dan Chiriac
22 iul 2012 1969 vizualizări
Inspectorul Valentin Găină va reveni în fruntea secţiei de poliţie Tulnici după ce a fost trimis la Dumitreşti, pe timpul campaniei electorale şi a alegerilor locale din iunie. În luna mai, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vrancea a decis să schimbe şefia Secţiei Rurale de Poliţie Tulnici pentru 30 de zile.

Cel puţin oficial, măsura a fost luată pentru ca alegerile din zona de munte a judeţului să se desfăşoare fără incidente deosebite, în condiţiile în care poliţia a fost acuzată de lipsă de echidistanţă de către unii dintre competitorii electorali. Inspectorul Valentin Găină, de la Secţia Rurală Tulnici, a fost delegat ca şef al Secţiei Rurale Dumitreşti, pentru o perioadă de 30 de zile. Acesta a fost înlocuit de comisarul şef Dumitru Lechea, de la Serviciul de Ordine Publică. «Valentin Găină va reveni în poziţia iniţială după ce se va întoarce din concediu de odihnă», ne-a spus inspectorul Bogdan Toader, de la Poliţia vranceană. Chiar după această mutare, două TIR-uri au fost incendiate la Tulnici, în ceea ce politicienii au numit «un atac terorist». Deocamdată, Poliţia nu i-a identificat pe autori, însă a demarat verificări la Obştea de Moşneni din Tulnici, adevărata miză a politicienilor de la munte. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.