Politică

Turul Vrancei: Urecheştiul a ratat ieri viceprimarul

Silvia Vrînceanu
6 iul 2012 1802 vizualizări
Consiliul Local Urecheşti a eşuat ieri în încercarea de a alege un viceprimar, în ciuda faptului că Alianţa pentru Vrancea deţine controlul în legislativul local, iar primarul Nistor Bratosin este membru PDL.

Propunerea PDL pentru viceprimar a fost consilierul Valentin Neagu, însă acesta nu a fost susţinut de toţi colegii săi, aşa încat mai multe voturi au fost anulate, iar alegerea nu s-a făcut nici după cel de-al doilea tur, ca urmare a unui balotaj. USL a avut la randul său doi candidaţi, în persoana consilierilor Nicuşor Leica Lupu şi Marian Cristea. În CL Urecheşti au intrat şase consilieri de la APV, patru consilieri de la USL şi un ales de la PP-DD. Primarul pune situaţia pe seama faptului că un consilier PDL s-a răzgandit, probabil nemulţumit de propunere. „Am avut un vot nul de la noi din partid, iar de la Opoziţie a fost o abţinere. Eu consider că e bine aşa ca să facem treabă. Propunerea de consilier e un om tanăr, de 30 de ani, realizat, venit din sectorul privat. Comuna noastră a pierdut foarte mult ca să mai piardă în continuare. Îi rog pe concetăţeni să strangem randurile ca să putem face ce avem de făcut, să fim stalpul de sprijin al comunei. Diversiunea de opinii şi culori nu duce decat la răutate şi nu ajută cu nimic”, a comentat primarul Nistor Bratosin. Deocamdată nu se ştie cand se va relua votul, întrucat secretarul primăriei a intrat în concediu. (S. V.)


Concerte în aer liber de Zilele Focşaniului


Zilele muncipiului Focşani continuă pană marţi cu întreceri sportive, concerte în aer liber, premierea olimpicilor şi a cuplurilor de aur, activităţile principale fiind concentrate în centrul municipiului, acolo unde comercianţii sunt pregătiţi să le potolească setea caniculară a focşănenilor care vor să petreacă la ziua oraşului. Sambătă şi  duminică seara, de la ora 18,00, sunt programate şi două concerte în aer liber, care vor combina muzica  populară cu cea uşoară. Sambătă seara vor canta Ansamblul “Ţara Vrancei”, Floarea Calotă, Ro-Mania, Celia, David Deejay & Ela Rose şi Pepe, în vreme ce duminică, după deschiderea muzicală a celor de la Ansamblul “Ţara Vranceii, vor evolua pe scena amenajată în aer liber Micea Ciobanu, Hora, D.J. Rynno & Sylvia, Nick KAMARERA feat ALINKA şi Voltaj. Concertele sunt oferite din bani alocaţi de Primăria Focşani şi Consiliul Judeţean, însă sumele nu sunt cunoscute oficial. (S. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
gimi, acum 4304 zile, 32 minute, 31 secunde
Dl Valentin Neagu nu este acceptat de lumea din sat. Dl primar va pierde din votul primit daca se va alia cu un asemenea vice. Dl Valentin este foarte vulgar si nu respecta pe nimeni; populatia nu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.