Politică

OTPDL a pichetat ambasadele statelor UE şi SUA

Iulia Crețu
4 iul 2012 1236 vizualizări
Tinerii democraţi reclamă abuzurile periculoase ale Guvernul şi ale majorităţii din Parlament

Organizaţia de Tineret a PDL a pichetat ieri sediile ambasadelor statelor UE şi a SUA pentru a semnala măsurile Guvernului Ponta, pe care le consideră abuzive. “Tinerii democrat-liberali au depus la sediul fiecărei ambasade câte o scrisoare în care denunţă derapajele periculoase de la democraţie comise de actuala putere, în încercarea de a pune stăpânire cu forţa pe instituţiile statului, dar şi grava operaţiune de decredibilizare a sistemului de învăţământ prin acuzaţiile de plagiat aduse premierului Victor Ponta. Scrisoarea tinerilor democrat-liberali, semnată de liderul organizaţiei, Răzvan Mustea, trece în revistă principalele măsuri, tipice unei restauraţii totalitare, prin care actuala putere intenţionează să dea o adevărată lovitură de stat: iniţiativele ilegale de revocare a preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului şi a Avocatului Poporului, modificarea Legii Curţii Constituţionale, astfel încât judecătorii Curţii să poată fi revocaţi de majoritatea parlamentară, modificarea Legii referendumului, astfel încât Preşedintele României să poată fi demis cu o majoritate substanţial redusă”, se arată într-un comunicat de presă al OTPDL. Tinerii democraţi spun că au vrut să tragă un semnal de alarmă, în speranţa că demersul lor va determina actuala putere să revină la principiile democratice de guvernare. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
CTP, acum 4310 zile, 17 ore, 22 minute, 20 secunde
@danb CEL MAI MARE PROST DIN VRANCEA CARE O FACE PE INTELECTUALU' DAR NU E NICI PE DEPARTE....CAND DICTATURA USL SE INSTAUREAZA,CAND USL NU MAI RESPECTA NICI O LEGE IN TARA ASTA,CAND EUROPA NE DA citeste integral
danb, acum 4311 zile, 1 ora, 7 minute, 42 secunde
Cei mai mari hoti din Romania, Udrea cu Traila, Videanu si Mustea s-au gasit acum sa protesteze si sa se milogeasca la trecatori ca poate-i baga cineva in seama.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.