Politică

Turul Vrancei:Măicăneştiul are acelaşi viceprimar

Ziarul de Vrancea
29 iun 2012 1288 vizualizări
Social - democratul Constantin Mocanu a fost ales ieri viceprimar al comunei Măicăneşti. Desemnarea s-a făcut fără probleme, deoarece forţele politice din cadrul Consiliului Local şi-au respectat directivele.

Cei opt consilieri USL au votat cu Mocanu, în timp ce reprezentanţii APV, în număr de cinci, l-au susţinut pe Gicu Vrancianu. Constantin Mocanu este viceprimarul cu care primarul Costel Necula a lucrat şi în mandatul precedent, astfel încat localitatea are aceeaşi conducere pentru următorii patru ani. (M. B.)


Seminar pentru femeile din mediul rural

Centrul Regional de Suport SE, reprezentat prin coordonatorul regional Rodica Davidean, a organizat vineri, la sediul Galeriilor de Artă din Focşani, seminarul cu tema “Mai multe şanse pe piaţa muncii, pentru femeile din mediul rural”. “Proiectul şi-a propus să contribuie la stimularea şi creşterea ratei de ocupare a populaţiei feminine din mediul rural, prin intermediul unor acţiuni direcţionate către reducerea inegalităţii de şanse şi creşterea accesului la un loc de muncă (campanie nationala de sensibilizare şi informare privind egalitatea de şanse, acţiuni integrate de informare şi formare profesională, cursuri gratuite de calificare şi recalificare,  servicii de consiliere educaţională şi profesională)”, au precizat organizatorii. Seminarul este organizat în cadrul proiectului cu finanţare POSDRU „Combaterea discriminării şi creşterea potenţialului de angajare a femeilor din mediul rural”, implementat la nivel national de Asociaţia Femeilor şi Familiilor din Mediul Rural, Bucureşti. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.