Politică

Matişan se laudă cu proiectul lui Mustea

Iulia Crețu
19 iun 2012 1255 vizualizări
Acesta face referire la posibilitatea plăţii on-line a taxelor şi impozitelor locale

Viceprimarul PSD de la Focşani, Bogdan Matişan, în raportul său de activitate, se laudă cu proiectul implementat de Răzvan Mustea Şerban, în calitatea sa de ministru al Comunicaţiilor, în scurtul mandat din acest an. Referirea se face la sistemul on-line de plată a taxelor şi impozitelor, proiect propus de consilierii PDL. “Pentru anul 2012, Serviciul impozite şi taxe locale îşi propune să extindă modul de plată a impozitelor şi taxelor locale on-line, să participe efectiv la implementarea proiectului privind gestionarea patrimoniului, să intensifice acţiunile de executare silită în vederea recuperării debitelor restante, acţiunile de control fiscal, de identificare a bunurilor nedeclarate în vederea atragerii de surse suplimentare la bugetul local”, se arată în raportul lui Matişan. Potrivit referirilor făcute de Serviciul de taxe şi impozite, în 2011, Primăria Focşani a făcut 581 de popriri şi a comunicat 3.517 somaţii şi titluri executorii către rău platnici. De asemenea, a blocat conturile la 55 de societăţi comerciale şi a făcut 62 de controale fiscale prin care a pus debite suplimentare de 105.000 lei, din care a încasat 84.000 lei. Totodată, în 2011, Primăria a pus sechestru la 23 de societăţi comerciale. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
nacu, acum 4299 zile, 20 ore, 53 minute, 2 secunde
asta este un dobitoc, la ce sa te astepti !
ludovic, acum 4300 zile, 1 ora, 29 minute, 51 secunde
pai fata de cadavru asta la asta se pricepe,sa zica ca el face,da el e varza,pus de mortisan;0
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.