Politică

Oprişan a inaugurat drumul finanţat de “portocalia” Udrea

Mihai Boicu
7 iun 2012 4350 vizualizări
Este vorba de DJ 205 B Boloteşti - Satu Nou, în contul căruia Oprişan mai vrea nişte voturi u pentru a-i convinge pe oameni, şeful CJ le-a împărţit contractele încheiate între CJ şi constructor

Marian Oprişan, candidatul USL la Preşedinţia Consiliului Judeţean, a inaugurat ieri un drum judeţean pe care îl are în administrare, dar care a fost finanţat de fosta putere “portocalie”, prin Ministerul Dezvoltării, condus de Elena Udrea. Este vorba de DJ 205 B Boloteşti – Satu Nou, unde chiar dacă contractul a fost încheiat de CJ, aportul instituţiei a fost zero. Şi drumul judeţean din Bizigheşti - Ţifeşti – Vidra are acelaşi statut, însă a costat mai mult. Marian Oprişan a descins la intersecţia dintre cele două drumuri judeţene însoţit de deputatul PSD Ciprian Nica, Iulian Matache, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, primarul Odobeştiului, Daniel Nicolaş şi alţi oameni de încredere. Nu se ştie exact ce treabă face Iulian Matache la Ministerul Dezvoltării întrucat acesta a fost văzut în această săptămană la toate inaugurările electorale din Vrancea. “Hotărarea de Guvern 577 este o hotărare a poporului roman, sunt banii poporului, nu a fost finanţat de Udrea din fonduri proprii”, a spus Oprişan întrebat despre situaţia finanţării. Întrucat şeful CJ a mai avut dispute cu primarul PDL Gabriel Postolache în privinţa “paternităţii” asfaltării, ieri a împărţit contractele încheiate între CJ şi constructor. La eveniment au participat caţiva localnici curioşi şi oamenii aduşi de PSD în centrul Ţifeştiului. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
Surubarescu, acum 4339 zile, 6 ore, 22 minute, 8 secunde
Asta cu Suraia e tare! Cred ca ia si bataie, Portofelezul, suraineii nu halesc mangleala oprisanista, aia au vrut sa-l arunce si pe Ceausescu in rau!
Tifestean, acum 4339 zile, 7 ore, 42 minute, 35 secunde
Oprisan e un imoral, un neserios, iar tifestenii stiu lucrul acesta . Oamenii stiu ca drumul a fost finantat de Ministerul Dezvoltarii cu eforturi facute de primar si nu de jegul asta de om . Iar cei citeste integral
, acum 4339 zile, 9 ore, 8 minute, 28 secunde
Poate il impinge dracu sa vina si la Suraia ! Asta inseamna lipsa de bun simnt ,golaneala.
Tudor Gabi, acum 4339 zile, 16 ore, 29 minute, 41 secunde
La tăierea pamblicii la Ţifeşti nu a avut cu cine să dea mâna... Are un candidat care a adus 70 de oameni la inaugurare... Mai bine stătea liniştit domn' Oprişan.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.