Politică

Ministrul Transporturilor vine să vadă drumurile rupte din comunele liberale

Mihai Boicu
1 iun 2012 3621 vizualizări
Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, vine astăzi în Vrancea pentru a vedea drumurile rupte din colegiul colegului său de partid, deputatul liberal Nini Săpunaru.

Vizita îmbină caracterul oficial cu cel electoral, întrucat de repararea şoselelor de pe Valea Milcovului şi Valea Ramnicului poate depine succesul în alegeri al primarilor liberali, dar şi al lui Nini Săpunaru dacă va vrea un nou mandat în acest colegiu. Programul ministrului Ovidiu Silaghi va începe la ora 11.00, la sediul PNL Vrancea. De aici, şeful Transporturilor va merge pe Valea Milcovului, pe traseul Odobeşti – Broşteni – Mera – Andreiaşu. La ora 14.00, Ovidiu Silaghi va merge la Andreiaşu, în locul unde s-a stricat drumul naţional. După aceea, coloana se va deplasa la Dumitreşti, o altă comună din colegiul lui Nini Săpunaru, unde se anunţă o bătălie cruntă între un primar PNL şi unul susţinut din umbră de PSD. Drumul de pe Valea Ramnicului, deşi este trecut în categoria celor naţionale, este mai prost decat cel mai prost drum de ţară, iar nici o guvernare nu a reuşit performanţa de a-l reabilita. Nini Săpunaru a ieşit parlamentar cu promisiunea că îl va repara, ceea ce nu s-a întamplat avand în vedere că PNL a stat în opoziţie pană acum. Rămane de văzut dacă la putere acesta va reuşi să repare cat de cat DN 2 N, unde un om a murit din cauza gropilor. La ora 16.30 va avea loc lansarea candidaţilor pentru Chiojdeni, Jitia, Vintileasca şi Bordeşti, după care ministrul va pleca la Ramnicu Sărat. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Any Drollinger, acum 4340 zile, 22 ore, 21 minute, 27 secunde
Il invit pe Domnul ministru sa viziteze satul Salcia Noua - comuna Ciorasti si sa vada o localitate contemporana cu drumuri pline de gropi care devin, pe timp ploios, capcane mlastinoase pentru masini citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.