Politică

Preşedinţii şi locţiitorii secţiilor de votare, desemnaţi ieri

Gabriel Sava
30 mai 2012 7794 vizualizări
Conducerea birourilor electorale ale secţiilor de votare a fost desemnată ieri, prin tragere la sorţi, în cadrul unei şedinţe publice.

Acesta a avut loc la sediul Tribunalului Vrancea şi a fost supervizată chiar de preşedintele instanţei, judecătorul Costică Diţă. Propunerile primăriilor au fost înaintate Prefecturii care a trimis instanţei lista cu numele celor care vor asigura conducerea celor 339 de secţii de votare pentru scrutinul din 10 iunie. La şedinţă au participat şi reprezentanţi ai formaţiunilor politice angrenate în cursa electorală. În Focşani vor funcţiona 57 de secţii de votare, la Adjud 14, 9 la Mărăşeşti, 6 la Odobeşti şi 9 la Panciu. La nivelul comunelor există 243 de secţii de votare. Felix Alexe, membru în cabinetul fostului prefect Ion Oprea, a reclamat faptul că propunerile venite pentru tragerile la sorţi au fost, ca număr, egale cu numărul secţiilor. Preşedintele Tribunalului a declarat însă alegerile de ieri pot fi contestate în termenul legal. Pe lista preşedinţilor de la Focşani se află mai multe nume cu rezonanţă, cum ar fi Raluca Giurgea, comisar în cadrul Gărzii Financiare sau Cătălin Pogorevici, de la Agenţia de Prestaţii Sociale, dar şi mai mulţi avocaţi şi jurişti. Lista completă poate fi consultată pe ediţia online, la adresa www.ziaruldevrancea.ro. (G. SAVA)

Citiţi în ataşament lista cu preşedinţii secţiilor de votare din judet şi locţiitorii acestora la alegerile locale din 10 iunie 2012


Fisiere atasate

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
susu, acum 4319 zile, 9 ore, 51 minute, 57 secunde
Astia da loctiitori de sectii, de la Vintileasca cu o clasa mai mult decat trenul!!!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.