Politică

Turul Vrancei

Iulia Crețu
25 mai 2012 2713 vizualizări
Candidat PNL la Senat în Vrancea, consilierul lui Ponta

Eugen Orlando Teodorivici, liberalul care a candidat la alegerile parlamentare din 2008 în Vrancea, pe un colegiu de senator, a ajuns să lucreze pentru noul premier Victor Ponta. Teodorovici ocupă un post de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al primului ministru, după cum se arată în numirea publicată pe Monitorul Oficial. Teodorovici a candidat în acelaşi colegiu cu Sorina Plăcintă, de la PDL, şi Gică Duţă, de la PSD. El a reuşit, în 2008, abia al treilea scor, liberalul fiind adus de Nini Săpunaru să candideze în Vrancea în locul lui Mihai Copaci. Eugen Teodorivici a fost funcţionar în cadrul Ministerului de Finanţe, unde a ajuns pană la demnitatea de secretar de stat. (I. C.)

47 locuri de parcare la Sud

Primăria Focşani are în intenţie să mai refacă nişte străzi. Astfel, potrivit proiectelor de hotărare din mapa aleşilor municipali, se va aproba documentaţia tehnică, fază proiect unic de execuţie, pentru refacerea infrastructurii şi sistematizarea străzii Căpitan Stoenescu, o investiţie de 385.011 lei. De asemenea, se va face şi infrastructura şi sistematizarea zonei Sud – ansamblul de locuinţe 6A, 6B, b-dul Bucureşti din municipiul Focşani. Această investiţie se ridică la suma de 178.150 lei şi se vor face şi 47 locuri de parcare. Timpul de realizare a investiţiilor este de 6 luni. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.