Politică

Oprisan se crede victima mesajelor subliminale

Mihai Boicu
8 iun 2006 842 vizualizări
Marian Oprisan pune dezvaluirile presei pe seama adversarilor sai politici si, ca de obicei, spune ca ziaristii pe care nu ii controleaza instiga opinia publica asupra sa

Baronul sustine, prin intermediul unui comunicat de presa, ca o posibila tentativa a procurilor DNA

de a cere arestarea sa in dosarele in care a fost trimis in judecata este doar rodul "mesajelor subliminale" trimise de "politicienii portocalii" opiniei publice. Cum nu crede si nu doreste presa independenta, Marian Oprisan crede ca toate jurnalele care dau publicitatii informatii care nu-i fac cinste sint subordinate politic actualei Puteri. Presedintele CJ spune ca PSD se afla in opozitie de doi ani si ca Alianta D. A. nu va putea realiza nici intr-o mie de ani realizarile PSD la guvernare. De asemenea, "baronul" spune ca indoielile asupra capacitatii judecatorilor de a-i solutiona corect dosarul "se vor dovedi simple perdele de fum in ochii opiniei publice". "Si asta pentru ca eu nu am incalcat niciodata legea si pentru ca in Romania si comunitatea vrinceana, marea majoritate a magistratilor, procurori si judecatori, isi face meseria, respecta Constitutia tarii, respecta cetatenii si drepturile acestora si refuza cu obstinatie sa se subordoneze impotentei politice a celor de care 500 de zile nu au facut nimic pentru tara si comunicate", afirma presedintele CJ si al PSD Vrancea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.