Politică

VIDEO!!!Verzii vrînceni, lansarea cu Floarea-soarelui în Piaţa Unirii

Iulia Crețu
25 apr 2012 1710 vizualizări
Partidul Verde Vrancea (PVV) şi-a lansat candidaţii la Primăria Focşani şi Consiliul Judeţean Vrancea în Piaţa Unirii, printre tineri mascaţi în costume de marţieni verzi şi mascota partidului, o domnişoară costumată în floarea-soarelu

 PVV va candida la Focşani cu Dan Butnaru, preşedintele interimar al formaţiunii, şi la CJ cu Virginia Muris, de la Cîmpuri. Verzii recunosc că nu au prea multe şanse să obţină un scor zdrobitor, dar speră la măcar două funcţii de consilier local la municipiu. Dan Butnaru s-a plîns că nu dispune de aceeaşi potenţă materială a partidelor mari, aşa cum sînt PSD sau PDL. „Şanse sînt pentru primele două locuri în CL. Probabil domnul Traian Băsescu are dreptate cu finanţarea partidelor, pentru că noi avem un buget foarte mic, poate 10.000-15.000 euro, şi ne batem cu 2-3 milioane euro cum au PDL şi PSD. Nu cred că avem şanse prea mari pentru funcţia de primar, dar sperăm. Vrem să aducem şi nişte idei verzi, alte tehnologii din Occident de la verzii cu care avem legături”, ne-a spus Butnaru, şeful Verzilor. La rîndul său, candidata la CJ, Virginia Muris, militează pentru reîmpădurirea Munţilor Vrancei şi sprijinirea staţiunii Soveja pentru a redeveni cea mai căutată zonă pentru turişti pentru aerul curat. PVV spune că este destul de greu să găsească candidaţi redutabili pentru toate funcţiile din judeţ, cel mai probabil neavînd liste pentru toate localităţile. (I. CREŢU)

Pe platforma web tv a ZdV puteţi urmări declaraţiile Verzilor înainte de campanie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
DB, acum 4376 zile, 21 ore, 16 minute, 25 secunde
Mare imbecil mai esti Butnariule, crezi ca mai mult dect familia ta (si aici mai e de vorbit)te va vota?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.