Politică

Deşi au interzis la colaborare, unii liberali colaborează pe faţă cu PDL

Iulia Crețu
8 apr 2012 1302 vizualizări
Preşedintele PNL Vrancea, deputatul Nini Săpunaru, a declarat printr-un comunicat de presă, că la congresul PNL de la Bucureşti, din week-end, s-a votat unanim „pentru interzicerea colaborării cu PDL şi Traian Băsescu”.

“50 de delegaţi liberali, primari, consilieri judeţeni, şefi de organizaţii ai partidului din judeţ au votat pentru nominalizarea lui Crin Antonescu la Preşedinţia României şi a lui Victor Ponta pentru Prim Ministru al ţării”, spune Săpunaru. Deşi au interzis la colaborare, unii primari PNL din Vrancea nu au fost la congres şi vor “colabora strîns” cu PDL, prin plecarea la democrat liberali. Este vorba de Răduţă Macovei de la Reghiu şi de Ion Sticlaru de la Mera, trecuţi în barca lui Alin Trăşculescu pentru locale. Deşi e părăsit de unii primari, Săpunaru spune că USL va cîştiga detaşat în judeţ. “Nicio altă alianţă sau formulă de coaliţie politică nu a trecut vreodată în ultimii 20 de ani printr-un proces atît de complex de desemnare a candidaţilor. USL a reuşit din acest punct de vedere o mare performanţă, armonizarea poziţiilor a trei partide, sub umbrela unei structuri de peste 50 de procente. Avem candidaţi comuni peste tot unde ne-am propus”, se arată în comunicatul remis redacţiei noastre de c PNL Vrancea. Liderii USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu, au subliniat în discursurile avute cu ocazia Congresului că “vor scăpa ţara de Băsescu şi PDL”. La congres au participat cîteva sute de delegaţi din Vrancea, în frunte cu Marian Oprişan şi Nini Săpunaru. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Bordesteanu, acum 4395 zile, 5 ore, 8 minute, 51 secunde
Sapunarule,de ce nu ai procedat la Bordesti cu candidatura candidatului P.N.L. ,CUM PROCEDEAZA oPRISAN la Dumitresti cu fostul primar Dogaru,omul de casa a luin oPRISAN,CU TOATE CA Dogaru a citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.