Politică

Sorina Plăcintă nu-i printre intelectualii şi greii PDL

Iulia Crețu
3 apr 2012 1928 vizualizări
Senatorul PDL de Vrancea, Sorina Plăcintă, care ocupă şi funcţia de prim-vicepreşedinte la PDL Bucureşti se declară mîhnită de atitudinea europarlamentarului Cristian Preda, care a fost dat afară din partid după ieşiri mediatice critice la adresa propriilor colegi.

Plăcintă susţine că nu se consideră “printre intelectualii partidului, nici printre greii PDL”, ci mai degrabă printre “muncitorii formaţiunii”, după cum scrie într-un post pe blogul personal. “Oare ştie dl Preda că o decizie luată în conducerea oricărei echipe, fie aceasta politică sau de altă natură, se respectă? Oare dl Preda a uitat că dl Prigoană este unul dintre parlamentarii care şi-a cîştigat colegiul cu 60 la sută din totalul voturilor? Şi a candidat uninominal, nu pe liste. E moral să critici deciziile luate de partidul care te-a trimis la Bruxelles, inclusiv prin munca unora de care acum putem să ne dezicem intelectual? Îl stimez pe dl Cristian Preda pentru parcursul său intelectual şi pentru anumite poziţii care ţin de etică în spaţiul public. Dar îl respect şi pe dl Prigoană, ca un om ce ştie foarte bine ce înseamnă să o iei de jos şi să trudeşti pentru fiecare pas. Eu cred că este nevoie de pragmatismul unor cetăţeni, poate nu atît de cultivaţi, măcar în aceeaşi măsură în care este nevoie de subtilitatea universitarilor de tipul dlui Preda”, scrie Sorina Plăcintă. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.