Politică

Tudor Gheorghe şi-a amînat din nou spectacolul de la Focşani

Ziarul de Vrancea
26 mar 2012 945 vizualizări
Focşănenii care şi-au cumpărat bilete pentru spectacolul „Între rapsozi şi lăutari", care urma să fie susţinut de maestrul Tudor Gheorghe la Focşani pe 7 aprilie, mai au de aşteptat cîteva zile.

Casa de Cultură a Sindicatelor „Leopoldina Bălănuţă”, unde urma să aibă loc spectacolul, a anunţat ieri că spectacolul a fost amînat, din motive tehnice, în data de 10 aprilie 2012, ora 19,00. „Transmitem scuzele organizatorului de spectacole publicului sperînd ca informaţia să ajungă în timp util la fiecare dintre cei care au achizitionat bilete”, se arată într-o informare a Casei de Cultură. Spectacolul a fost amînat pînă acum de trei ori, ultima oară din cauza vremii potrivnice din februarie. Artistul şi staff-ul său se află la Chişinău, unde vor susţine o reprezentaţie care a fost amînată din cauza unor probleme tehnice, acesta fiind motivul pentru care s-au amînat în lanţ toate spectacolele programate. Biletele pot fi cumpărate în continuare de la Agenţia de bilete a Casei de Cultură. Tudor Gheorghe este unul dintre cei mai apreciaţi artişti romani, publicul focşănean fiind prezent în număr mare la toate reprezentaţiile sale. (Z. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.