Politică

(VIDEO!!!)Premierul zice că nu i-a făcut leneşi pe sinistraţi

Silvia Vrînceanu
15 mar 2012 841 vizualizări
în consecinţă, şeful Guvernului consideră că nu trebuie să-şi ceară scuze foştilor sinistraţi ai zăpezilor pentru declaraţiile făcute

Invitat în emisiunea Sinteza Zilei, realizată de Mihai Gâdea la Antena 3, premierul Mihai-Răzvan Ungureanu a susţinut că nu i-a făcut "leneşi" pe sinistraţii din Buzău şi Vrancea care nu îi ajutau pe militari la deszăpezire şi că nu este cazul să îşi ceară scuze, afirmînd însă în acelaşi timp că lipsa de spirit civic nu poate fi trecută cu vederea. "Primul-ministru nu are obrazul atît de gros încît să îi certe pe oameni. Nu i-am făcut pe oameni leneşi, dar trebuie înţeleasă revolta unui om care a crescut pe forţe proprii, văzînd oameni dezinteresaţi de curăţarea propriului loc. Cei care au, pot şi nu muncesc nu intră neapărat în etica mea", a spus Mihai Răzvan Ungureanu marţi seara, în emisiune, admiţînd că îi pare rău totuşi pentru cei care merită şi aşteaptă, iar Guvernul nu reuşeşte să le facă viaţa mai bună. Premierul Ungureanu, alături de ministrul Apărării, Gabriel Oprea, şi ministrul de Interne, Gabriel Berca, au fost pe 11 februarie în Vrancea, în plină criză a zăpezilor, declarîndu-se nemulţumit că localnicii nu ies să îi ajute pe militarii şi jandarmii trimişi să deszăpezească drumul în faţa convoiului ministerial. “E inadmisibil să vezi pe militari desfundînd drumurile, în timp ce beneficiarii direcţi ai acestor acţiuni să stea în casă, la căldură. Nu se poate aşa ceva. Este lipsă de respect!”, a comentat indignat premierul, în acea zi de sîmbătă, declaraţie care a stîrnit un val de critici printre comentatorii politici şi nu numai. Vizita în Buzău şi Vrancea era prima “ieşire în lume” a premierului după numirea în funcţie. (S. VRÎNCEANU)

 Iata prima parte a emisiunii la care a participat premierul. Discutia despre sinistrati incepe in jurul minutului 5. 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.