Politică

Amendă pentru cei doi Boţu de la Tulnici

Iulia Crețu
8 mar 2012 1991 vizualizări
Justiţia a decis ca ambii tulniceni din familia Boţu care au avut un conflict în vara anului trecut, înainte de alegerile pentru Primăria Tulnici, să plătească cîte o amendă.

Astfel, potrivit unei decizii judecătoreşti dată la finele lunii februarie, Aurel Boţu, consilier local PSD, dar simpatizant PDL, pentru lovire şi alte violenţe a primit o amendă de 400 lei. Ruda sa, Vasile Boţu, simpatizant al actualului primar PSD, fost consilier local PDL, Valentin Bîznă, a primit o sancţiune dublă, de 800 lei, tot pentru lovire şi alte violenţe. Justiţia îi obligă pe ambii tulniceni temperamentali să plătească şi cîte 350 lei cheltuieli judiciare către stat. În campania electorală de la Tulnici, Vasile Boţu l-a provocat şi atacat pe Aurel Boţu, acesta alegîndu-se cu capul spart. Acesta din urmă a ripostat la adresa rudei sale, care în momentul atacului, se pare că era şi puţin băută. Aurel Boţu este om de afaceri în comună, avînd o firmă de transport. El l-a susţinut la Primărie pe Alin Olteanu, fost PSD, actual PDL, care îI este văr. Statutul lor în Consiliul Local Tulnici este incert, PSD contestîndu-le prezenţa în forul legislativ, iar în acest moment situaţia se judecă în instanţă. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
razu, acum 4429 zile, 11 ore, 58 minute, 44 secunde
Ma cine a facut articolul asta e varza ca si justitia de altfel,dati informatii gresite aurel botu cu alin olteani nu-s veri ci cumnati.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.