Politică

Componenţa CL Tulnici este încă în suspans

Dana
1 mar 2012 1604 vizualizări
Trei consilieri care au făcut pasul de la PSD la PDL la alegerile anticipate de anul trecut de la Tulnici se judecă încă pentru funcţiile lor.

Actuala conducere a primăriei a solicitat ca Aurel Boţu, Vasile Bîznă şi Vasile Bulimej să nu mai facă parte din legislativul local întrucît nu mai fac parte din PSD. Cei trei au pierdut procesul la Tribunal, însă au făcut recurs la Curtea de Apel Galaţi. Magistraţii Galaţi au decis admiterea recursului, casarea sentinţei şi trimiterea dosarului spre rejudecare la Tribunalul Vrancea. După o amînare în ianuarie, procesul va continua pe 15 martie. Alin Olteanu, aflat şi el aceeaşi situaţie, nu a mai apelat însă la proces şi şi-a pierdut calitatea de consilier pentru că nu s-a mai prezentat la şedinţe. “Prin adeziunea la PDL mi-am dat practic demisia din PSD şi am considerat că nu mai trebuie să particip la şedinţele Consiliului Local întrucît am schimbat partidul. Chiar dacă am fost invitat, nu am mai fost la şedinţe”, a spus fostul candidat la funcţia de primar din partea PDL. Potrivit actualei legislaţii, aleşii locali care pleacă dintr-un partid în timpul mandatului rămîn fără funcţii. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
db, acum 4409 zile, 4 ore, 17 minute, 44 secunde
Este o problema specifica Romaniei si care ar trebui in opinia mea eliminata din legislatie pentru ca prin efectele ei contrazice Constitutia. Consilierul local ar trebui sa decida liber, fara nicio citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.