Politică

Turul Vrancei:Liberalii din Bucureşti şi Sibiu au trimis alimente sinistraţilor

Ziarul de Vrancea
21 feb 2012 1791 vizualizări
Membrii PNL din Sectorul 6 al Bucureştiului au strîns alimente pentru vrîncenii afectaţi de ninsorile abundente din ultima perioadă. Acţiunea a fost coordonată de vicepreşedintele PNL Rareş Mănescu, preşedintele filialei.

Şi liberalii din Sibiu, conduşi de deputatul Mircea Cazan, preşedintele organizaţiei PNL locale, au trimis în Vrancea ajutoarele colectate de sibieni. În total s-au strîns circa 1,5 tone de alimente, care au fost împărţite pe Valea Rîmnicului, în zona comunei Dumitreşti. “Filiala Vrancea a Partidului Naţional Liberal şi deputatul Nini Săpunaru – preşedintele filialei, ne facem o datorie de onoare aducînd public mulţumiri celor care au organizat aceste acţiuni şi în egală măsură tuturor cetăţenilor care, prin gestul lor de solidaritate şi civism, au împărţit puţinul lor cu alţi semeni, întînzînd o mînă de ajutor şi locuitorilor din zonele afectate ale Vrancei, într-un frumos gest de omenie”, se arată într-un comunicat de presă al PNL Vrancea. (M. B.)

Şi tinerii democrat liberali au sărit în ajutorul vrîncenilor

Organizaţiile de tineret al PDL din Vrancea şi Bacău au sărit la sfîrşitul săptămînii trecute în ajutorul vrîncenilor din zona Rugineştiului, greu încercaţi de zăpezi în ultimele săptămîni. Tinerii din PDL Bacău au avut sprijinul organizaţiei de femei, a OTPDL Oneşti şi a grupului de consilieri ai organizaţiei. Campania s-a desfăşurat în perioada 13 – 18 februarie şi a constat în strîngerea de alimente destinate persoanelor vîrstnice sinistrate. Sîmbăta trecută, tinerii PDL-işti din Bacău s-au deplasat în comuna Rugineşti şi au împărţit alimente locuitorilor din satele Rugineşti, Anghileşti, Copăceşti şi Văleni. De asemenea, tinerii au contribuit şi la deszăpezirea curţilor persoanelor vîrstnice. “Am demarat această acţiune deoarece am fost profund impresionaţi de situaţia acestor oameni şi am vrut să fim solidari cu ei. Am împărţit în jur de 150 de pachete cu alimente, pîine şi apă”, a declarat Dorin Chirilescu, preşedinte OTPDL Bacău. (M. BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.