Politică

Partidele demarează acţiuni umanitare in Vrancea

Iulia Crețu
12 feb 2012 1010 vizualizări
Partidul Social Democrat filiala Vrancea face apel la omenia vrîncenilor şi anunţă demararea unei campanii umanitare, de întrajutorare a sinistraţilor, din localităţile acoperite de zăpezi ale judeţului.

Partidul Social Democrat filiala Vrancea face apel la omenia vrîncenilor şi anunţă demararea unei campanii umanitare, de întrajutorare a sinistraţilor, din localităţile acoperite de zăpezi ale judeţului.Potrivit unui comunicat de presă, oamenii pot aduce ajutoare, constînd în alimente şi lucruri, la sediul partidului din b-dul Republicii nr. 13 din Focşani. Baronul Marian Oprişan cere să se arate că “în Vrancea doar casele şi drumurile au fost acoperite de zăpadă, nu şi omenia”, după cum se arată în comunicatul de presă. În ciuda circului mediatic în care a fost prins în aceste zile, liderul PSD este primul care demarează o astfel de campanie umanitară în Vrancea. În schimb, PDL, PNL sau PC par a fi acoperite cu zăpadă, liderii acestor partide neavînd nici o reacţie faţă de situaţia grea în care se află numeroşi vrînceni din comunele afectate de căderile masive de zăpadă şi pe care, împreună, CJ care administrează drumurile judeţene, Prefectura şi Drumurile Naţionale, care are în grijă drumurile naţionale, dar şi primăriile din teritoriu, n-au fost în stare să-i deszăpezească. (I. CREŢU)

Gheorghe Flutur a adus ajutoare sinistraţilor


Consiliul Judeţean Suceava a adus astăzi în Vrancea un transport umanitar pentru sinistraţi, care este distribuit la această oră în zona de cîmpie a judeţului. „Astăzi sîntem în Vrancea cu trei maşini, cu 15 tone de alimente, respectiv 5.000 de pachete pregătite pentru cei aflaţi în dificultate. O să ne conducă cei de la Prefectură acolo unde este cazul. Noi aducem alimente de bază: pîine, caşcaval, mezeluri, conserve de carne, apă minerală, biscuiţi, ulei şi făină, pentru toţi cei care au nevoie”, a declarat Gheorghe Flutur, preşedintele CJ Suceava. Gheorghe Flutur a ajuns la Ciorăşti, împreună cu deputatul Alin Trăşculescu.

 



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
xxxx, acum 4448 zile, 19 ore, 9 minute, 4 secunde
Ura !!!! Am reusit, vin iarasi ajutoare ca la inundatii. Poate dupa ce se termina situatia de "sinistrati" din cauza zapezii , vin si inundatiile si uite asa din "sinistrati" in citeste integral
andrei, acum 4448 zile, 21 ore, 12 minute, 2 secunde
Adica Oprisan vorbeste sau mai pe romaneste, cum ne-a obisnuit, mananca ...., iar Flutur face. Fara comentarii!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.