Politică

Turul Vrancei:Prostest la -7 grade Celsius în Piaţa Unirii

Ziarul de Vrancea
29 ian 2012 1010 vizualizări
Cîteva zeci de persoane au venit şi aseară în Piaţa Unirii din Focşani să continuie protestul. "Jos Băsescu" şi "Jos Guverniul” s-a auzit din nou sub balconul prefectului de Vrancea, Sorin Hornea.

Chiar dacă termometrul a arătat -7 grade Celsius la Focşani, oamenii au ocupat din nou Piaţa Unirii şi au scandat lozinci împotriva conducerii statului. Şirul protestelor a continuat şi la Bucureşti, unde cîteva sute de protestatari au revenit în Piaţa Universităţii. Aceste mişcări de stradă sînt anunţate şi în zilele următoare. Momentul de începere al mitingului rămîne tot ora 17.00. Printre protestatari sînt şi mulţi politicieni "deghizaţi" în cetăţeni. De altfel se ştie că USL a anunţat public faptul că sprijină aceste mişcări de stradă. (A. I.)

Furnizorii de servicii medicale au cotizat pentru evaluare

Furnizorii de servicii care se află în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Vrancea au cotizat anul trecut suma de 269.000 lei pentru a fi evaluaţi. 293 de furnizori precum farmacişti, medici, laboratoare, spitale, au plătit această sumă în condiţiile în care evaluarea este obligatorie pentru furnizorii care vor să rămînă în contract cu „banca sanitară”. Suma încasată a fost transmisă direcţiei de specialitate din cadrul CNAS. Taxele de evaluare sînt cuprinse între 250 de lei pentru un cabinet medical din mediul rural şi 3.500 de lei pentru un spital municipal. În 2012, sînt programaţi la evaluare medici de familie, laboratoare, medici dentişti, farmacii. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Pop A., acum 4461 zile, 16 ore, 56 minute, 24 secunde
Daca fost si Taranu' Sarac din Cimpineanca, cu oaia Frumusica, pe care o vedem in poza, treaba este buna. Oii ce sa-i dea guvernul Boc? Fan proaspat, tarate, tain?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.