Politică

Bacinschi mai încearcă o dată dezbaterea pe buget. Data trecută a ieşit la proteste

Iulia Crețu
22 ian 2012 1151 vizualizări
Astăzi, de la ora 16.00, în sala de şedinţe a Consiliului Local Focşani va avea loc dezbaterea pentru bugetul anului 2012. Asta în cazul în care administraţia locală nu se va mai răzgîndi încă o dată cu privire la organizarea întîlnirii, aşa cum s-a întîmplat săptămîna trecută, joi.

Discuţiile despre banii oraşului au fost amînate, oficial din cauza unor documente lipsă, neoficial, pentru a nu “încurca” protestele de stradă organizate în centrul municipiului. La mitingul de atunci şi-a făcut apariţia Marian Oprişan, dar şi primarul Decebal Bacinschi, acesta din urmă venind exact în intervalul orar în care ar fi trebuit să explice cetăţenilor în ce capitole de investiţii ar trebui să se ducă banii. Oficialii Primăriei Focşani au negat faptul că şi-au amînat întrunirea pentru a scanda împotriva guvernanţilor. Ceea ce însă nu se poate nega este directiva dată de Oprişan-Bacinschi către angajaţii din subordinea Consiliului Judeţean şi a Primăriei Focşani de a ieşi în stradă la protestele politice. O reacţie firavă şi singura de altfel din aceste zile a avut-o deputatul PDL de Focşani Răzvan Mustea Şerban. “Dezbaterea bugetului local ar trebui să fie o prioritate pentru orice administraţie publică, dar probabil că reprezentanţii USL din Primăria Focşani sînt mai ocupaţi cu buna organizare a protestelor decît cu buna gestionare a municipiului Focşani”, după cum ne-a transmis deputatul de la Bucureşti. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
regina maria, acum 4467 zile, 14 ore, 31 minute, 42 secunde
domnul bacinschi nu are timp de fleacuri cum ar fi bugetul local, el trebuie sa se ocupe de lucruri cu adevarat importante....sa manipuleze oamenii, sa ii minta, sa ii fure. RUSINE!!!
asd, acum 4467 zile, 14 ore, 39 minute, 22 secunde
Tare poza.......................
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.