Politică

Subprefectul Mircea nu se grăbeşte cu declaraţia de avere

Mihaela Beșleagă
11 ian 2012 1557 vizualizări
Subprefectul Dragoş Mircea revine astăzi din concediul de odihnă de cîteva zile pe care şi l-a luat la începutul anului, după ce de sărbători a asigurat permanenţa la Instituţia Prefectului.

Proaspăt instalat în funcţie pe 19 decembrie anul trecut, Mircea a plecat în vacanţă lăsîndu-şi la vedere pe site-ul Prefecturii doar CV-ul şi mai puţin declaraţia de avere şi cea de interese, care se depun la intrarea în post. Purtătorul de cuvînt al Prefecturii, Cerasela Apostu, ne-a declarat că declaraţiile ar fi fost depuse la instituţie, însă angajatul care se ocupă de actualizarea site-ului este momentan şi el concediu. De altfel, nu este nicio grabă, termenul legal de depunere a acestor declaraţii fiind 30 de zile de la învestirea în funcţie. Funcţionarii şi aleşii din instituţiile publice sînt obligaţi, conform legii, să îşi depună declaraţiile de avere şi de interese aferente anului 2011 pînă pe 15 iunie. (M. BEŞLEAGĂ)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
xerxes, acum 4480 zile, 20 ore, 55 minute, 20 secunde
Nume pt spaga de la Garboiu, nu e! Pentru prostie si caricatura, nu e! Nici pentru ciobalaii si tzepari nu e! Dar ca toate astea sa sune cumva li s-a spus simplu:"VACA"!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.