Politică

Verzii îşi prezintă strategia de dezvoltare la Congres

Iulia Crețu
9 ian 2012 1573 vizualizări
La finele acestei săptămîni, la Bucureşti, va avea loc Congresul Partidului Verde. Delegaţiile din ţară se vor întîlni, începînd cu ora 12.00, la Sala Dalles, fiecare delegaţie urmînd a avea cel puţin doi participanţi cu drept de vot, dar nu mai mult de trei

Ordinea de zi a evenimentului cuprinde: alegerea Secretariatului Tehnic şi raportul acestuia privind participarea delegaţilor la Congres, Comisia de validare şi numărare a voturilor, Raportul Secretariatului Tehnic privind participarea delegaţilor la Congres, dar şi raportul de activitate al Partidului Verde din noiembrie 2009 pînă în prezent. Partidul Verde îşi va alege conducerea şi îşi va face cunoscută strategia de dezvoltare a partidului din punct de vedere organizatoric şi strategia electorală în vederea alegerilor locale şi generale din 2012. Potrivit precizărilor, preşedintele interimar al PV Vrancea, Dan Butnaru, va avea un mesaj pentru colegii săi. În Vrancea, PV a luat naştere în toamna anului trecut, avînd sediul în Piaţa Victoriei din Focşani. Pentru alegerile din acest an, Dan Butnaru şi-a propus să intre în Consiliul Local Focşani. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.