Politică

Aura Vasile, cu slănina-n pod şi sufletul în PSD

Ziarul de Vrancea
20 dec 2011 1344 vizualizări
După ce şi-a depus luni adeziunea la UNPR, deputatul a anunţat ieri că s-a răzgîndit n liderii PSD şi UNPR nu ştiu exact din ce grup parlamentar face parte momentan Aura Vasile

Liderul deputaţilor PSD, Mircea Duşa, a declarat ieri că organele de conducere ale partidului urmează să analizeze dacă din punct de vedere statutar Aura Vasile poate fi reprimită în PSD. El a arătat că decizia conducerii PSD va depinde de existenţa sau nu a unei adeziuni a Aurei Vasile la UNPR. "Se va analiza în organele de conducere a partidului. Conform Statutului, dacă şi-a depus adeziune la UNPR, şi-a pierdut calitatea de membru PSD şi poate reveni după un an de zile, dar o să vedem ce prevede Statutul", a precizat social-democratul. Întrebat dacă în cazul Aurei Vasile se va face o excepţie, el a răspuns negativ. "Vom aplica prevederile Statutului", a spus Duşa. El a negat faptul că citirea în plen a adresei prin care Aura Vasile îşi anunţa demisia din PSD şi adeziunea la UNPR de către preşedintele de şedinţă, Ioan Oltean (PDL), ar reprezenta o încălcare a Regulamentului acestei Camere legislative.
Pe de altă parte, deputatul Eugen Nicolicea, liderul grupului UNPR, a precizat ieri că Aura Vasile şi-a depus adeziunea la UNPR şi că, prin urmare, va putea reveni abia după un an în PSD. Liderul PSD Victor Ponta a declarat că aşteaptă să discute cu Aura Vasile pentru a lua o decizie în privinţa acesteia, arătînd că nu agreează genul acesta de "telenovele", în care dimineaţa vrei să pleci, iar noaptea nu mai pleci, dar că, dacă a vrut să rîdă de coaliţie, poate fi "iertată".
Deputatul Aura Vasile a trimis ieri o înştiinţare Camerei Deputaţilor prin care anunţă că revine asupra deciziei de a demisiona din grupul PSD. Ea anunţa, luni, că a hotărît să se alăture celor din UNPR, "cei care au demonstrat, spre deosebire de alţii, că au valori şi principii solide".



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 4504 zile, 4 ore, 25 minute, 11 secunde
este pacat ca face acest gest ! va analiza , si va repara greseala , probabil la nervi , asa sunt femeile in genere ! nu o vedem pe Aura Vasile in astfel de grup ! nu se va integra ,!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.