Politică

Video!!!Ajutor de la Asociaţia Comunelor pentru Primarul din Vintileasca

Iulia Crețu
17 dec 2011 2458 vizualizări
Consiliul director al filialei Vrancea a Asociaţiei Comunelor din Romania a decis joi, în urma unei şedinţe avute la Slobozia Ciorăşti, acordarea unui ajutor financiar pentru primarul PNL din Vintileasca, Marian Georgescu, pentru sprijinirea sa în recuperarea medicală în urma unei probleme de sănătate.

Primăriile de la ţară vor acorda suma de 2.000 lei pentru edil. De asemenea, în prag de Sărbători, Asociaţia Comunelor a alocat suma de 4.900 lei pentru pachete destinate bătrînilor din azilele din judeţ. În altă ordine de idei, primarul Valerică Zamfirescu de la Slobozia Bradului a anunţat că în primăvara anului viitor vor fi alegeri la Asociaţia Comunelor Vrancea şi că intenţionează să candideze pentru preşedinţie. În prezent, şefia organismului este asigurată de primăriţa social democrată de la Slobozia Ciorăşti, Elena Gîrneaţă. “Vor fi alegeri în martie sau aprilie 2012. Categoric voi candida, iar cum îmi adun sprijin ţine de mine. Am pierdut enorm la nivel de judeţ, din primul loc pe ţară am ajuns la coada clasamentului. Din păcate pentru unii, din fericire pentru mine, la întîlnirile pe ministere tot Zamfirescu este invitat”, a declarat Valerică Zamfirescu. Acesta a precizat că de curînd primarii de comune şi-au spus păsurile reprezentanţilor ministerului de Finanţe, de Interne şi al Muncii, reclamînd faptul că nu pot face angajări pe posturi cheie în administraţia locală. (I. CREŢU)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.