Politică

STS spune că maşina melteanului nu-i de serviciu

Iulia Crețu
14 dec 2011 2078 vizualizări
Intr-un răspuns trimis Partidului Verde Vrancea cu privire la maşina parcată neregulamentar pe spaţiul verde de la cabinetul parlamentar al deputatului Răzvan Mustea Şerban, despre care cei din zonă susţin că ar aparţine unui angajat al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, şefii STS susţin că autoturismul nu este maşină de serviciu.

Totuşi, nu neagă că ar putea aparţine unui angajat de-ai lor. Situaţia a fost prezentată în paginile cotidianului nostru la sfîrşitul săptămînii trecute. „Nu există un cadru legal care să permită instituţiei sau angajaţilor STS să parcheze autovehiculele pe spaţiul verde din municipiul Focşani, indicat în sesizare. Autoturismul Volkswagen cu număr de Bucureşti parcat neregulamentar, la care s-a făcut referire în articolul apărut în Ziarul de Vrancea la 10.12.2011, nu aparţine Serviciului de Telecomunicaţii Speciale”, spune directorul STS, general ing. Marcel Opriş. Totuşi, instituţia nu spune dacă maşina aparţine vreunui angajat. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
unu', acum 4487 zile, 16 ore, 54 minute, 51 secunde
am o singura intrebare: daca masina aceea ar fi fost parcata pe un alt spatiu verde decat cel aflat in fata biroului lui Mustea, se mai facea atata galceava? "partidul verde"....ce-o mai fi citeste integral
relur, acum 4487 zile, 17 ore, 37 minute, 38 secunde
Unde s-a mai pomenit ca securistii sa spuna adevarul ? Astia de la "timpanul" sunt mai experti decat cei de la "ochiul" .
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.