Politică

Turul Vrancei: Mai multe locuri în trenuri de Ziua Naţională

Ziarul de Vrancea
22 nov 2011 1171 vizualizări
Centrul Comercial de Călători de la CFR Galaţi ne-a informat ieri că în perioada 30 noiembrie 2011- 5 decembrie 2011, capacitatea de transport feroviar se va adapta traficului de călători estimat cu ocazia zilei de 1 Decembrie – Ziua Naţională a Romaniei

Doar două trenuri care trec prin Vrancea vor avea vagoane suplimentare pentru cei care vor să ia parte la sărbătorile organizate în Bucureşti. Este vorba despre trenul personal 5009 care circulă în relaţia Bucureşti Nord – Mărăşeşti (cu plecare din Staţia Bucureşti Nord la ora 5.10 şi sosire în Staţia Mărăşeşti la ora 10.29), care va fi suplimentat cu trei vagoane şi trenul personal 5012 care circulă în relaţia Mărăşeşti – Bucureşti Nord grupa Basarab (cu plecare din Staţia Mărăşeşti la ora 13.00 şi sosire în Staţia Bucureşti Nord grupa Basarab la ora 18.18) care va fi suplimentat cu trei vagoane. Înainte de efectuarea călătoriei,  călătorii sînt rugaţi să solicite informaţii privind rutele şi orariile trenurilor de la staţiile şi agenţiile de voiaj. Informaţii legate de orarii, tarife şi oferte sînt disponibile şi pe site-ul http://www.cfrcalatori.ro. (Z. V.)

Construcţiile de case, în picaj

În luna septembrie, primăriile din judeţ au eliberat 78 de autorizaţii de construire pentru clădiri rezidenţiale, în scădere cu 26,4% faţă de septembrie 2010 şi cu 50% faţă de luna august 2011. Conform datelor transmise de Direcţia Judeţeană de Statistică Vrancea, au fost eliberate 23 de autorizaţii pentru mediul urban şi 55 pentru rural. Cele mai multe autorizaţii de construire s-au eliberat la: Adjud (13 autorizaţii), Cîmpineanca şi Vulturu (cîte 7 autorizaţii), Milcovul (6 autorizaţii), Focşani (5 autorizaţii). Şi la Boloteşti, Dumbrăveni, Mărăşeşti, Odobeşti şi Panciu s-au emis autorizaţii de construire în luna septembrie. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.