Politică

Postelnicu îi instruieşte pe tinerii PDL în administraţie

Iulia Crețu
10 nov 2011 2510 vizualizări
Instruirea are loc de azi pînă duminică la Hotel Unirea

Începînd de astăzi şi pînă duminică, 60 de tineri din Organizaţiile de Tineret ale PDL din Vrancea, Suceava, Neamţ, Iaşi, Bacău, Galaţi, Buzău, Brăila, Vaslui, Tulcea şi Constanţa vor participa la cea de-a şasea întîlnire a Şcolii Naţionale de Administraţie Publică. Deschiderea oficială a şcolii are loc azi după amiază, la Hotel Unirea, şi are drept scop instruirea tinerilor din partid în administraţie publică. “Această serie de cursuri, iniţiată de preşedintele OTPDL Răzvan Mustea-Şerban, este realizată în colaborare cu CES (Centre for European Studies), ISP (Institutul de Studii Populare) şi KAS (Fundaţia Konrad Adenauer)”, se arată într-o informare a OTPDL Vrancea. Printre lectori şi invitaţi se numără Florin Sari - Coordonator de Program Konrad Adenauer Stiftung, Teodor Tiţa – jurnalist, Conf. Dr. Romeo Paul Postelnicu – Universitatea „Petre Andrei” din Iaşi. Acesta din urmă este director la Cancelaria prefectului Sorin Hornea. „Şcoala de Administraţie este unul din proiectele mele de suflet pentru că are ca scop formarea şi susţinerea tinerilor în domeniul administraţiei publice. Din păcate, scena politică actuală e plină de personaje superficiale şi incompetente, cu o pregătire profesională cel puţin discutabilă. Îmi doresc ca aceste cursuri să valorifice potenţialul existent în fiecare dintre cei 250 de tineri democrat-liberali care vor fi instruiţi anul acesta. Am convingerea că mulţi dintre ei se vor regăsi pe listele de candidaţi ale PDL din 2012”, a declarat deputatul PDL de Focşani Răzvan Mustea-Şerban. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
cruirtuakara, acum 4462 zile, 11 ore, 45 secunde
long island u pharmacy http://sundrugstore.net/products/tricor.htm pharmacy recruiters
prietenul tau Alin, acum 4543 zile, 9 ore, 5 minute, 14 secunde
Vedeti cum se bucura Monkey Boy ca are tricou pe el ? Dar sub masa cred ca este in puta goala.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.