Politică

Ana Maria Cătănoiu, finalistă la Gala Premiilor în Educaţie

Sorin Tudose
7 nov 2011 1614 vizualizări
Bibliotecarul focşănean Ana Maria Cătănoiu, coordonator al Centrului de Limbi Străine de la Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu”, s-a numărat printre finaliştii de la Gala Premiilor în Educaţie, organizată de Fundaţia „Dinu Patriciu” din Bucureşti

Ana Maria a candidat pentru titlul de „Bibliotecarul anului”, s-a numărat printre finalişti, dar nu s-a clasat în primele trei locuri, cu toate că ar fi meritat pentru rolul de animator al vieţii culturale focşănene pe care şi l-a asumat de ceva timp. Totuşi, a cîştigat o experienţă cum puţini au parte. „Te trezeşti printre finalişti cînd te aştepţi mai puţin sau chiar deloc. Mi-am încercat norocul la secţiunea «Bibliotecarul anului» pentru că am reprezentat Biblioteca Judeţeană «Duiliu Zamfirescu» Vrancea, unde lucrez de opt ani. Nu m-am gîndit că aş putea cîştiga şi nici ce aş putea cîştiga. Nici măcar nu mi-am imaginat că voi trece de prima etapă – Candidaţi eligibili – darămite să ajung în etapa a doua – Finalişti, să dau apoi interviul cu juriul la Bucureşti şi să particip şi la Gala decernării Premiilor”, scrie Ana Maria Cătănoiu pe blogul http://centruldelimbistraine.blogspot.com. Aceasta a punctat că nu premiul material a contat, ci experienţa şi frumuseţea competiţiei. (S. TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Cititorul in stele, acum 4550 zile, 18 ore, 51 minute, 12 secunde
Chiar merita un premiu pentru ca este un om implicat si a facut multe lucruri pentru comunitate. Felicitari!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.