Politică

PNŢCD-ul face eforturi pentru a redeveni puternic

Aurelian Ivan
7 nov 2011 1111 vizualizări
PNŢCD-ul se luptă să nu dispară ca partid politic şi se asociază cu alte structuri pentru a se întări.

Comitetul Naţional de Conducere al Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat a aprobat, cu două zile în urmă, protocolul de asociere cu Asociaţia "21 decembrie 1989" în "Alianţa Calea Dreaptă pentru justiţie şi dezvoltare". “Preşedintele PNŢCD, Victor Ciorbea, a declarat în cadrul acestei reuniuni că partidul este în tratative avansate cu cîteva asociaţii monarhiste, cu Alianţa Civică, AFDPR pentru ca acestea să intre în alianţă”, se arată într-un comunicat de presă al PNŢCD. Protocolul prevede, printre altele, alegerea la nivelul conducerii organizaţiei judetene Vrancea a unui membru al asociaţiei de revoluţionari în una din primele trei poziţii. Cei de la filiala judeţeană a PNŢCD urmează să vadă dacă în judeţ există o filială a Asociaţiei “21 Decembrie”, pentru a putea contacta reprezentanţii acesteia. La Comitetul Naţional de Conducere al Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat un alt punct pe ordinea de zi a fost cel legat de stadiul strîngerii celor 25.000 de semnături prevăzute în Legea partidelor pentru acest an. Întrunirea s-a dorit şi un apel la reconciliere dorit de toţi ţărăniştii prin cooptarea în structurile de conducere a membrilor din grupările dizidente. În acest sens au fost prezenţi, printre alţii, Aurelian Pavelescu şi Lucian Orăşel, liderii uneia dintre facţiuni. PNŢCD Vrancea susţine unificarea partidului începînd de la vîrf, prin întelegerea liderilor tuturor grupărilor existente, se mai arată în comunicatul PNŢCD. (A. I.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.