Politică

Video!!!Săpunaru conduce PNL Focşani, Ignat este şef în acte

Mihai Boicu
21 oct 2011 1979 vizualizări
Liberalii caută un nou lider care să se ocupe de municipiu

 Deputatul Nini Săpunaru, preşedintele PNL Vrancea, a preluat conducerea unui Birou politic interimar care va conduce organizaţia Focşani pînă la organizarea unei şedinţe a Delegaţiei Permanente. Formal, col. (r) Radu Ignat este în continuare preşedinte al organizaţiei Focşani, deoarece acesta poate fi lăsat fără funcţie doar prin votul membrilor Delegaţiei Permanente. Tudorel Trofin, membru în biroul de conducere, a anunţat ieri că organizaţia se află în plin proces de reorganizare, însă liberalii nu se grăbesc şi aşteaptă cît mai mulţi membri noi alături de ei. Alături de Nini Săpunaru, la conducerea PNL Focşani asigură interimatul un comitet format din Laurenţiu Ţigăieru Roşca, Cătălin Buscă, Vasile Dobre, Tudorel Trofin, Marioara Ciorici şi Mihai Copaci. Secretariatul este asigurat de Vasile Costel, iar purtător de cuvînt a fost desemnat Tiberiu Condrea. “În perioada următoare vom începe să ne întîlnim cu cetăţenii pentru a vedea ce probleme au. Mai întîi vom identifica problemele, iar apoi vom încerca să rezolvăm probleme acestora, în mod punctual”, a declarat Laurenţiu Ţigăieru Roşca, om de afaceri nou venit în partid preferat se pare pentru a prelua oficial şefia municipalei liberale. Acesta s-a arătat interesat să preia conducerea PNL Focşani dacă se va decide organizarea de alegeri pentru funcţia de preşedinte. Una din primele acţiuni în care se va implica noua conducerea este campania umanitară “PNL are grijă de sănătatea ta”, care va avea loc la sfîrşitul săptămînii viitoare. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
relu, acum 4567 zile, 2 ore, 53 minute, 14 secunde
Baragladina pitigaiata din Bahne conduce tot ? Bravo jbanghiule castrat ! Lasa-i ba si pe altii,mai ales pe tineri,sa conduca . Astepti sa te conduca pe tine pe ultimul drum ? Sictir.
burta jos mr. Popescu, acum 4568 zile, 20 ore, 1 minut, 19 secunde
Iete al dracu", fotografu a ajuns putator de cuvint si barbugiul candidat la Municipala. Pai de aia o sa va plece toti oamenii din organizatie ma puslamale nerecunoscatoare ce sunteti. E clar citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.