Politică

Parlamentul ar putea rămîne fără opoziţie

Ziarul de Vrancea
20 oct 2011 1018 vizualizări
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri seară, la Antena 3, că în cazul în care puterea îşi va angaja răspunderea pe reorganizarea administrativă, opoziţia ar avea motiv să recurgă la o măsură radicală, adică la părăsirea Parlamentului, el menţionînd însă că nu s-a luat o decizie

"Dacă acest lucru s-ar întîmpla şi opoziţia ştie ce are de făcut, şi nu întîmplător şi eu, şi secretarul general al PSD am evocat măsuri radicale pe care opoziţia le are în calcul, inclusiv părăsirea Parlamentului. Nu grevă parlamentară, ci retragerea din Parlament ", a declarat Antonescu la Antena 3. Liderul liberal a spus că la o astfel de situaţie s-ar putea ajunge dacă PDL va constrînge UDMR în legătură cu reorganizarea "Dacă şi-ar angaja răspunderea şi ar trece această lege, ar fi un motiv, în opinia mea - nu e încă o decizie a USL - pentru a părăsi Parlamentul şi pentru a declanşa toată suita de acţiuni", a spus Antonescu. Declaraţia lui Antonescu a fost făcută în contextul în care fostul consilier prezidenţial şi ministru Sebastian Lăzăroiu a afirmat, într-un interviu pentru Ziare.com, că regionalizarea este un proiect atît de important pentru Romania încît o amînare ar fi un dezastru.  "Înseamna patru ani pierduţi. De deblocat se poate debloca doar prin asumarea răspunderii. Pînă la urmă, regionalizarea e atît de importantă încît meriă să cadă un guvern pentru ea", afirmă Sebastian Lăzăroiu, într-un interviu acordat pentru Ziare.com.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.