Politică

Tinerii liberali învaţă despre instituţiile europene

Iulia Crețu
12 oct 2011 1105 vizualizări
O delegaţie de tineri politicieni de la TNL Vrancea a participat week-end-ul trecut la Buzău la un seminar în cadrul “Programului Naţional de Promovare a Instituţiilor Europene”.

Între participanţi s-au numărat preşedintele TNL Vrancea Adrian Buruiană, alături de alţi membri din conducerea organizaţiei de tineret : Ciprian Epure – preşedintele TNL Focşani, Marius Cantaragiu – preşedintele TNL Adjud, Marius Băiţelu – preşedintele TNL Boloteşti, Alin Dobre, Bogdan Constantin, Andreea Tatu, Cătălin Mocanu, Ana Ferentz şi Răzvan Baciu. Tineretul Naţional Liberal şi Cluburile Studenţeşti Liberale, alături de partenerii European Liberal Forum şi Institutul de Studii Liberale, au lansat, pe 22 septembrie, acest program care include 20 de seminarii cu tema „Instituţiile Uniunii Europene – Roluri şi Responsabilităţi”. „Programul răspunde necesităţii de cunoaştere a instituţiilor şi mecanismelor de funcţionare a Uniunii Europene, avînd în vedere amplificarea continuă a relaţiilor dintre România şi celelalte state membre. Scopul acestui Program este pregătirea unui număr de aproximativ 1.000 de tineri cu privire la aspectele fundamentale pe care le implică faptul că România este membră a Uniunii Europene. Coordonatorul Programului este senatorul Cristian David – Directorul Institutului de Studii Liberale”, se arată într-un comunicat de presă al tinerilor liberali vrînceni. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Buruiana, acum 4569 zile, 4 ore, 40 minute, 51 secunde
Buruiana , un derbedeu de care se foloseste Sapunaru, acest schizoid este liberal , el nu stie nici sa traverseze strada, ce sa se aleaga dintr-un tata betiv, o lichea! minunati-va oameni buni!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.