Politică

Plăcintă îl acuză pe Oprişan că i-a pus poza pe materiale electorale

Iulia Crețu
22 sep 2011 1026 vizualizări
Numele senatorului PDL de Vrancea apare pe nişte pachete cu rechizite împărţite în Bucureşti u Plăcintă neagă faptul că ar fi dat astfel de ajutoare şi dă vina pe baronul Oprişan care i-ar fi pus poza pe pungi de făină u în Vrancea, ajutor de primul clopoţel a dat primarul PSD din Panciu

Depărtarea nu-i linişteşte deloc pe mai vechii adversari politici de la Vrancea. Iar apropierea unei noi campanii electorale în 2012, agită din nou apele. Senatorul PDL de Vrancea, Sorina Plăcintă, mutată de ceva timp la Bucureşti, unde ocupă o funcţie de conducere la organizaţia portocalie din capitală, alături de Elena Udrea, îl atacă pe baronul PSD de Vrancea, Marian Oprişan. Plăcintă îşi aminteşte că şeful PSD Vrancea ar fi jucat murdar şi că i-ar fi pus poza pe nişte produse de campanie. Declaraţia vine după ce Realitatea TV a publicat fotografii trimise de un bucureştean care ar fi găsit la uşa apartamentului pachete cu rechizite şcolare inscripţionate cu numele senatorului Sorina Plăcintă. Se pare că pachete similare ar fi purtat şi numele Elenei Udrea sau Radu F. Alexandru. Senatorul PDL de Vrancea, care este prim-vicepreşedinte al PDL Bucureşti, neagă faptul că ar fi trimis astfel de pachete şi aminteşte cînd Marian Oprişan i-ar fi lipit poza de pungi de făină. “Eu n-am dat nimic, n-am fost la nici o şcoală, n-am vorbit cu nimeni. Aşa şi Marian Oprişan a făcut, a pus nişte făină în pungi şi a pus fotografia mea. Deci nu am făcut nimic. Sînt mai mult decît revoltată şi mai mult decît nervoasă. Sînt atîţia nebuni. Ştiţi cîţi nebuni îmi trimit mailuri, cu cîţi nebuni am de-a face. Ce vreţi să fac, să am o poliţie secretă care lucrează? Lumea este nebună. Poate să pună numele meu şi pe nu ştiu ce”, a spus Sorina Plăcintă. Pachetele cu rechizite portocalii conţineau caiete diferite tipuri, orare şi penale cu stilou, creioane sau carioci. Pachetul avea fundiţă portocalie. Faţă de acuzaţiile Sorinei Plăcintă, Marian Oprişan nu a răspuns, nefiind de găsit de reporterii ziarului. În altă ordine de idei, în Vrancea numai primarul PSD Ion Petre de la Panciu şi-a asumat o campanie electoralo-şcolărească de împărţire de tichete cadou în valoare de 30 şi 50 lei pentru preşcolarii şi elevii din oraş. De altfel, nici baronul Marian Oprişan nu este străin de implicarea politicului în şcoli. În 2007, chipul lui Oprişan apărea pe orare împărţite în şcolile din judeţ. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.