Politică

Vara, politicienii juniori se agită:tinerii conservatori au adoptat o Rezoluţie social-liberală

Iulia Crețu
7 sep 2011 2536 vizualizări
Juniorii PC îşi doresc o reapropiere de Biserica Ortodoxă

În agitaţia creată de Şcolile de vară ale organizaţiilor de tineret ale partidelor politice, tinerii conservatori au adoptat “Rezoluţia social-liberală a tinerilor conservatori”, în urma întîlnirilor politice de la Saturn, din perioada 26-28 august. “Noi, Tinerii Conservatori, ne dorim şi ne propunem să depunem toate eforturile pentru: 1. Un viitor corect pentru România prin crearea de locuri de muncă şi oportunităţi de investiţii pentru întreprinderile mici şi mijlocii; 2. O şansă corectă pentru fiecare tînăr din această ţară, pentru a avea posibilitatea de a se dezvolta social şi profesional în România; 3. Promovarea tinerilor pe criterii strict profesionale şi nu clientelare; 4. Promovarea valorilor social – liberale, autentice româneşti, care pornesc tocmai de la valorile pe care Partidul Conservator le-a promovat încă de la înfiinţarea sa; 5. Susţinerea prin intermediul doctrinei social – liberale a Partidului Conservator a clasei de mijloc, care din păcate s-a redus dramatic în ultimii ani de guvernare haotică; 6. Oferirea unei alternative la non-valorile promovate de actuala clasă politică, prin intermediul unui stat social – liberal, modern, suplu, puternic şi capabil să-şi deservească cetăţenii; 7. Conştientizarea tinerilor despre adevăratele valori ale familiei; 8. Redescoperirea şi promovarea tradiţiilor şi obiceiurilor româneşti, în spiritul valorilor Partidului Conservator; 9. O legătură solidă şi permanentă cu Biserica Ortodoxă Română prin reînsufleţirea valorilor morale necesare dezvoltării unei societăţi echilibrate; 10. Trezirea conştiinţei naţionale şi a mîndriei de a fi român!„, se arată într-un comunicat de presă al PC Vrancea. La Şcoala de vară a PC au participat 120 de tineri din toată ţara, dintre care şi trei din Vrancea. (Iulia CREŢU)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
marcu dilescu, acum 4613 zile, 1 ora, 25 minute, 14 secunde
Tocmai la punctul 3 sa va referiti mai detaliat, si anume la cea de promovare a tinerilor pe criterii strict profesionale si nu clientelare, HA! HA! Cine va conduce ? Daca nu stiti va spun eu, citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.