Politică

UNPR se lauda ca a racolat doi primari PSD, de la Naruja si Gura Calitei

Mihai Boicu
2 sep 2011 1834 vizualizări
Primul a negat categoric informatia, al doilea nu a putut fi gasit pentru a comenta

UNPR a anuntat ieri ca doi primari social – democrati din Vrancea vor candida la alegerile locale de anul viitor din partea acestei formatiuni politice. Este vorba de edilul din Naruja, Cristian Pantus, precum si de cel de la Gura Calitei, Dragos Bitculescu, potrivit presedintelui organizatiei judetene, Nicu Tanase. “Gura Calitei si Naruja au trecut astazi la UNPR si vor candida din partea noastra la alegerile urmatoare. Decizia le-a apartinut in totalitate, probabil s-au regasit in valorile partidului nostru. Noi speram ca pe viitor sa fie multi altii care sa procedeze de aceeasi maniera”, a declarat omul de afaceri Nicu Tanase, presedintele interimar al UNPR Vrancea. Acesta a spus ca formatiunea sa a initiat discutii cu alesii, dar si cu oamenii gospodari din comune pentru a avea candidati in 2012. Pina atunci, UNPR spera sa ia in Vrancea pina la 10 dintre primarii USL. Social democratul Cristian Pantus, primarul din Naruja, a negat insa categoric ca are vreo legatura cu cei de la UNPR, care guverneaza alaturi de PDL. “Eu nu am vorbit cu nimeni azi (ieri – n.r.), am fost toata ziua la primarie. Sint cel mai vechi din PSD, din 1990 si de atunci am fost doar in acest partid. Credeti ca acum ne impotmolim la mal?”, a replicat primarul din Naruja. Acesta a spus ca va candida din partea altui partid sau ca independent doar in situatia in care PSD va desemna pe altcineva sa reprezinte partidul in comuna. Contactat din nou, Nicu Tanase, seful de la UNPR Vrancea, a declarat ca, probabil, primarul din Naruja a negat pasul facut de frica lui Marian Oprisan, presedintele organizatiei PSD. Oricum, chiar daca primarii au ajuns la o intelegere cu UNPR, aceasta nu ar fi putut fi parafata printr-o adeziune de partid deoarece acest lucru ar echivala cu pierderea functiei. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.