Politică

Schimbarea viceprimarului din Vulturu s-a aminat iar

Ziarul de Vrancea
31 aug 2011 1824 vizualizări
Consilierii au aprobat ieri cumpararea unei centrale termice pentru biserica din satul Vulturu - Becali

Social-democratul Nicolae Dumitrescu pare nu a avea nici o emotie in pastrarea functiei de viceprimar al comunei Vulturu, din care i-au cerut schimbarea sase consilieri de la PDL, PNL si PSD. La sedinta ordinara de ieri proiectul de inlocuire a sa nu a fost inclus pe ordinea de zi, asa cum se solicitase la sedinta precedenta. Nici atunci propunerea nu a putut fi discutata, fiind retrasa din cauza faptului ca era vorba de o intrunire extraordinara a legislativului local. “Cind consilierii au facut solicitarea de includere a proiectului pe ordinea de zi a sedintei de astazi (ieri- n.r.) dispozita de convocare a sedintei fusese emisa si nu mai putea fi modificata. Consilierii puteau sa ceara in sedinta includerea proiectului, dar nu au facut-o”, a declarat secretarul comunei, Florin Corneliu Bejan. Pe de alta parte, consilierii care au cerut schimbarea viceprimarului spun ca nu au solicitat suplimentarea ordinei de zi intrucit ar fi cazut intr-o capcana, deoarece nu aveau avizul comisiilor de specialitate. “Nu puteam sa oprim sedinta si sa tinem sedinte de comisii”, ne-a declarat consilierul PNL Stanel Ionita. In aceste conditii, deznodamintul va fi aminat pentru sedinta ordinara a CL Vulturu din luna septembrie. Viceprimarul localitatii a fost acuzat ca a solicitat subventia pentru pasunea comunei desi nu avea aprobarea consilierilor si ca ar fi falsificat declaratia de eligibilitate. La lucrarile sedintei de ieri de la Vulturu a participat si vicepresedintele PSD Vasile Carnariu, care a discutat mai intii cu alesii social – democrati din comuna. Consilierii au mai aprobat alocarea sumei de 8.000 de lei catre biserica din satul Vulturu – Becali, pentru plata unei centrale termice. De asemenea, s-a votat si alaturarea comunei Grupului de initiativa pentru gestionarea durabila a fondului piscicol din bazinul Siret, initiat de Camera Agricola Judeteana. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.