Politică

Locuitorii Cartierului Nou din Marasesti nu au lumina de 2 ani

Mihaela Beșleagă
28 aug 2011 1673 vizualizări
Mai multi locuitori din orasul Marasesti, care si-au construit case pe loturi de teren concesionate de la Primarie, nu beneficiaza de minimele utilitati pentru a duce o viata decenta

Primarul Constantin Vlase a atras atentia asupra situatiei in care se afla cetatenii din Cartierul Nou – zona Abator, care de doi ani de zile nu au curent electric si apa. Edilul a spus ca alimentarea cu energie electrica a fost gindita prin programul “Electrificare 2007-2009”, insa proiectul depus de autoritatea locala, in valoare de 2,4 milioane lei, nu a fost finantat si nici sanse de finantare nu sint. “Am solicitat fonduri prin numeroase adrese si la diferite ministere dar nu am primit nici un raspuns. Problema deja a devenit o problema sociala si inexplicabil cum in secolul XXI sint case, intr-un oras, care nu au alimentare cu energie electrica”, spune primarul Constantin Vlase. Cit priveste furnizarea energiei termice in sistem centralizat in oras, aceasta nu se mai realizeaza inca din anul 1999, locatarii blocurilor montindu-si centrale termice proprii pe gaze sau sobe cu lemne. (M. BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 4617 zile, 5 ore, 38 minute, 3 secunde
de ce nu ne spune domnu primar ca cei care isi pun centrala...trebuie sa plateasca impoyit mai mare pentru locuinta!!! asta nu stie domnu primar???
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.