Politică

Prefectul, chemat sa inspecteze drumurile de la Slobozia Bradului

Iulia Crețu
16 aug 2011 1296 vizualizări
Primarul PNL de la Slobozia Bradului acuza Institutia Prefectului Vrancea ca este impasibila la problemele locuitorilor din comuna.

Primarul Valerica Zamfirescu spune ca ploile de saptaminile trecute au stricat citeva drumuri din localitate si ca a facut adrese dupa adrese la prefectul Ion Oprea, neprimind nici un raspuns. Zamfirescu se afla in razboi al declaratiilor cu cei de la PDL, evitind sa spuna daca adrese similare a trimis si la Consiliul Judetean Vrancea. “Prefectul nu se sinchiseste sa faca o analiza a dezastrului din comuna, vede si rezolva doar in comunele PDL. Am ajuns la a treia adresa la Prefectura pentru infiintarea unei comisii care sa clarifice starea drumurilor la nivel de Slobozia Bradului. Nu este de vina populatia, sa sufere din cauza drumurilor. Ultima adresa pe care le-am trimis-o a fost zilele trecute, dupa ploile de atunci, sa treaca fonduri pentru a ne ajuta”, a spus de la tribuna PNL, Valerica Zamfirescu. Reporterii nostri au incercat ieri sa obtina o reactie si de la prefectul Ion Oprea, insa acesta ne-a respins apelurile, mai ales ca ieri, de sarbatoarea „Adormirea Maicii Domnului“, bugetarii nu au muncit. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
traseista Fevronia, acum 4629 zile, 15 ore, 9 minute, 59 secunde
Mai Valerica puta mica, ai dus si tu un bidon cu vin lu' Nelu Breloc pentru ca sa te serveasca omu'?Pai asa se face treburile bre?Ai mina numai de luat?Pe cind erai la putere cu ciuma citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.