Politică

Crin si Ponta negociaza “fifty-fifty” la Vrancea

Iulia Crețu
12 aug 2011 2531 vizualizări
USL Vrancea ar trebui ca luna viitoare sa isi anunte oficial candidatii cu care va defila la alegerile locale din 2012 pentru posturile de la presedintia Consiliului Judetean Vrancea si pentru Primaria Focsani

Desi termenul se apropie vertiginos, se pare ca la nivelul conducerii PSD si PNL Vrancea nu s-a stabilit clar cine ce ia, Oprisan tragind tare sa tina “cascavalul” numai pe partea de masa a social democratilor. Surse politice spun insa ca liberalii nu vor sa-si ia gindul de la Primaria Focsani, tocmai din acest motiv, situatia de la Vrancea fiind negociata la centru, intre liderii nationali Crin Antonescu si Victor Ponta. De altfel, o situatie a “marii impartiri USL” a fost prezentata zilele trecute de presa centrala, care dadea ca stabilita situatia la noi in judet: CJ pentru PSD si Primaria Focsani pentru PNL. Cu toate acestea, apropiati ai PNL spun ca inca nu s-a stabilit nimic, dar ca Vrancea este pe lista de prioritati a liberalilor. Este greu insa de negociat pentru ca judetul este mic si la schimb nu se prea poate da nimic, spun surse politice apropiate PNL. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.