Politică

Tinerii PNTCD merg la Scoala de vara

Iulia Crețu
5 aug 2011 1374 vizualizări
Doi membri din generatia tinara a PNTCD Vrancea participa in acest week-end la Scoala de vara “Ion Mihalache” de la Cimpulung, alaturi de colegi din fiecare judet.


Astazi, taranistii il vor avea ca invitat si pe Victor Ciorbea, presedintele formatiunii. “Scoala urmareste schimbul de idei dintre tinerii taranisti pe tema solutiilor crestin-democratiei de redresare economica a Romaniei. In acest sens, sint anuntate prelegeri ale unor vechi membri PNTCD, ale unor fosti ministri si demnitari taranisti precum si ale unor membri ai societatii civile”, se arata intr-un comunicat al taranistilor vrinceni. De asemenea, PNTCD Vrancea a anuntat ca va participa azi, de la ora 17.00, la Mausoleul Eroilor Neamului din Marasesti, unde va depune ca in fiecare an coroane de flori si va comemora, alaturi de ceilalti participanti, pe eroii neamului cazuti în august 1917 la Soveja, Marasti si Marasesti. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
gigi, acum 4635 zile, 20 ore, 18 minute, 46 secunde
Ma bucur ca mai sunt tineri taranisti dar far PSD fara model liberal
RASPOPITU, acum 4636 zile, 20 ore, 29 minute, 22 secunde
Nu stiu ce... tineri de la PNT Vrancea. Acest partid nu mai exista de mai multa vreme.Era o doamna onorabila care se ocupa de PNT-ul adultilor respectiv profesoara Carmina CORBEANU.Domnia sa ar trebui citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.