Politică

Presedintele PC se lauda ca inspira cea mai mare incredere

Iulia Crețu
5 aug 2011 2902 vizualizări
Membrii USL Vrancea se feresc sa faca prea multe comentarii in ceea ce priveste pozitia candidatilor in sondajele de opinie. De prudenta incearca sa dea dovada si liderul PC Vrancea, Ionel Cel-mare, asta in conditiile in care sint tot mai multe voci politice care spun ca Ponta si Antonescu vor decide candidatul la Primaria Focsani.

Asta din cauza neintelegerilor dintre Marian Oprisan si Nini Sapunaru. “Inca nu s-a stabilit candidatul la Focsani, vom face si noi un sondaj, dar la incredere in oamenii politici, eu sint pe primul loc. La candidatii pentru Primaria Focsani sint pe locul trei, dupa actualul primar si un alt lider de partid. Asta este o bila alba pentru mine. In comparatie cu multi altii de pe liste, care sint legati numai de promisiuni neonorate”, a declarat Ionel Cel-mare, fara a preciza cine este acel “lider de partid”, desi sondajele PNL spun ca ar fi Nini Sapunaru. Cel-mare nu a spus nici la cine face referire cind a amintit de politicienii care fac doar promisiuni. Pina la a se decide candidatul la functia de edil, cei din PC au destule probleme in teritoriu, unde au descoperit ca o parte din consilierii lor locali au tradat partidul. In alta ordine de idei, Partidul Conservator se pregateste in septembrie de alegeri la organizatia municipala. Aici, conducerea interimara este asigurata de Liviu Vulpe, om de afaceri in industra farmaceutica. Acesta este din 2002 in PC, in trecut activind in APD si PD. Si pentru ca este moda blogurilor, conservatorii sint on-line pe www.otcvrancea.blogspot.com. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 7

Adaugă comentariu
ionel, acum 4609 zile, 10 ore, 32 minute, 32 secunde
Cine domnule sa ajunga Primar ? Cel mai Mare Ionut ? Haideti mai oameni buni, chiar vreti sa duca Vrancea la vale ? Cel mic, sau mare cum i se spune este un tractorist ajuns general numai stiut de citeste integral
Costel, acum 4639 zile, 13 ore, 27 minute, 25 secunde
Nu este corect fata de dl Vasile Gheorghe, cel mai corect presedinte al Partidului Conservator. A fost inlaturat miseleste de la conducerea PC Vrancea, ca sa vina acest cetatean si sa afirme ca a citeste integral
MARE, acum 4639 zile, 22 ore, 59 minute, 58 secunde
Licheaua asta vrea la primarie
MARE, acum 4639 zile, 23 ore, 1 minut, 14 secunde
Licheaua asta vrea sa ajunga primar?
ana, acum 4640 zile, 1 ora, 59 minute, 40 secunde
Mai inainte de a se lauda cu increderea intai sa-si faca publica declaratia de avere si sa o si justifice din "leafa de bugetar". Domnilor, mai aveti a va umfla in pene cu cinstea si citeste integral
db, acum 4640 zile, 8 ore, 35 minute, 24 secunde
Scuze, mesajul nu-mi apartine mie ci fan-ului meu portocaliu care-si face un hobby din a-mi fura nick-ul. Nici domnul Celmare si nici sansele dansului nu ma intereseaza.
db, acum 4640 zile, 9 ore, 49 minute, 57 secunde
E pe locaul trei daca voteaza numai parnaiasii de la Mandresti!! Altdfel e pe locul trei dupa ultimul clasat! Cine naiba da doi bani pe jagardeaua asta cu aer de cambuza clocita!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.