Politică

Primaria Focsani da mai multi bani pentru biciclete

Iulia Crețu
28 iul 2011 900 vizualizări
Solicitarea a venit din partea viceprimarului Bogdan Matisan, care a argumentat ca pentru a cistiga proiectul “Amenajare piste de biciclete”, administratia locala trebuie sa contribuie cu 21% din suma necesara

Initial, proiectul de hotarire prevedea o cota de 15% in dreptul Primariei Focsani si o contributie de 301.543,19 lei. Proiectul este finantat de Administratia Fondului pentru Mediu si ar putea amenaja in Focsani piste pe Cuza Voda, Brailei, Unirea Principatelor, 1 Decembrie si Longinescu. “Vin cu doua amendamente la proiect, de a creste cota noastra de participare de la 15 la 21%, pentru a obtine 10 puncte si pentru a cistiga proiectul, si de a avea acordul Consiliului Judetean pentru el”, a spus Matisan. La rindul sau, profesorul Danut Popoiu a solicitat ca Primaria sa se gindeasca pe viitor sa faca parcari de biciclete pe la toate scolile din oras. Acesta a glumit, amintind ca daca cei din clasele terminale de liceu vin cu masinile la cursuri, si cei mici trebuie sa defileze cu ceva. Vicele Matisan l-a asigurat ca in proiectul de amenajare sint prevazute numeroase parcari in zonele cu scoli generale. Potrivit proiectului municipalitatii, pista va avea o lungime totala de 19.407 metri si se vor face 42 de locuri de parcare. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.