Politică

Sedinta CL de iunie: imobiliare, premieri pentru olimpici si sportivi si dezbateri pentru ENET

Iulia Crețu
28 iun 2011 903 vizualizări
Consiliul Local Focsani se reuneste astazi, de la ora 16.00, in sedinta ordinara. La mapa alesilor figureaza 28 de proiecte de hotarire, aprobarea graficului cu sedintele viitoare si o informare arzatoare legata de activitatea SC ENET SA Focsani.

In cadrul intilnirii se va rectifica bugetul municipiului, se vor aloca bani pentru premierea elevilor merituosi si a sportivilor cu rezultate la concursuri si campionate. Consilierii dezbat si pe marginea Regulamentului pentru constituirea si distribuirea fondului de stimulente pentru personalul municipalitatii. Alesii au in atentie si organizarea structurii de audit public intern la CUP Salubritate SRL Focsani. Municipalitatea mai face un pas si catre proiectul de investitii "Gradinita cu sase grupe pe Fraternitatii", propunind spre aprobare SF-ul si indicatorii tehnico-economici. Tot pentru prescolari, administratia Bacinschi vrea reabilitarea instalatiei termice la Cresa nr. 7. Revine in atentia alesilor proiectul vechi prin care Mugurel Malureanu, fost consilier PDL, actual functionar la Directia de Finante, vrea sa vinda o bucata de teren Primariei Focsani, pentru intregirea unei strazi. In trecut acesta nu a primit votul consilierilor PSD, dupa ce Marian Oprisan a blocat tranzactia imobiliara. Nici la sedinta pe comisii, alesii PSD n-au fost foarte incintati ca din bugetul local sa dea in jur de 7.000 de euro pe pamintul lui Malureanu, fiind de asteptat ca proiectul sa pice si anul acesta. Aceeasi suma ar trebui sa o dea Luchi Georgescu, patronul Vincon SA Focsani, pentru o extindere la o proprietate pe strada Maior Gh. Pastia, pe care o solicita municipalitatii. Alesii au in fata si solicitarea primarului Decebal Bacinschi pentru prelungirea valabilitatii PUG-ului Focsanilor. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.