Politică

Controlul parlamentar n-a gasit nimic in neregula la Prefectura

Doina Ganea
11 iun 2011 2357 vizualizări
Joi, saptamina aceasta, a fost prezent la Prefectura Vrancea un reprezentant al Parlamentului.

Deputatul Eugen Constantin Uricec, membru in Comisia pentru cercetarea abuzurilor, coruptiei si pentru petitii, a venit in Vrancea pentru a verifica la Prefectura, actele prin care cunoscutul procurator de paduri, Maricel Cosor, a fost pus in posesie. Verificarea parlamentara vine dupa ce inginerul Ghita Raduta, de la Ocolul Silvic Soveja, a sesizat in luna martie Comisia pentru cercetarea abuzurilor, coruptiei si pentru petitii privind o serie de fapte penale privind retrocedarea ilegala a unor suprafete de padure, proprietatea statului, din Soveja. Oficialii Prefecturii spun ca institutia si-a aparat corect sansele. "A fost controlul de la Parlament, a verificat actele dupa cite stiu eu, dar nu avea ce sa gaseasca in neregula fiindca noi ne-am facut datoria si am actionat conform legii. Au venit fiindca asa este normal cind primesc o sesizare la Comisie, trebuie sa o verifice. Dar in ceea ce ne priveste, la noi nu sint probleme", a precizat subprefectul Sorin Hornea. In reclamatie se mai arata ca "ilegalitatile au fost comise cu participarea activa a instantelor de judecata de pe linga Judecatoria Panciu si Tribunalul Vrancea, prin mijlocirea directa a procuratorilor Cosor Maricel si Cosor Alexandru, prin falsuri consemnate in rapoartele expertilor Eusebiu Martiniuc si Miron Maftei", precum si prin falsuri in declaratii ale descendentilor unor mari boieri care au avut domenii in Vrancea, respectiv Apostoleanu si Cincu. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.