Politică

Trasculescu, in primul 11 al nationalei parlamentare de fotbal

Iulia Crețu
9 iun 2011 1523 vizualizări
Deputatul democrat liberal va juca pe post de mijlocas, fiind dispus sa alerge mai mult pentru echipa u fotbalistii parlamentari poarta echipament asemanator cu cel al echipei nationale de fotbal a Romaniei

N-avem noi noroc cu echipa nationala de fotbal, dar mai avem o sansa. Parlamentarii nostri lasa mapele de la comisii si votul in plen si pleaca in Ungaria sa alerge dupa minge, la turneul care incepe astazi si se incheie in week-end. In 11-le de aur al echipei nationale de fotbal a Parlamentului Romaniei a fost selectionat si deputatul PDL de Marasesti, Alin Trasculescu. Politicianul a cochetat cu fotbalul si inainte de a intra in politica, facind parte din echipa de la Energia Vulturu, in Divizia C, prin anii 2004-2005, apoi la CSM Focsani si ulterior cautind golul in cadrul unor echipe de fotbal in sala. Trasculescu juca pe post de atacant, cei care-si amintesc de el la meciurile de atunci afirmind ca "se lipea golul de el, desi la tehnica nu excela". De asemenea, Alin Trasculescu batea mai mereu penalty-urile echipei sale. Deplasarea la turneul din Ungaria va fi facuta de 20 de jucatori, din lot facind parte parlamentari PDL, PSD, UDMR si minoritati. Jurnalistii de la Bucuresti spun ca 11-le echipei Romaniei va fi format fix din 11 jucatori din echipa PDL, ceilalti rugindu-se probabil la accidentari in rindul democrat liberalilor pentru a prinde minute pe teren. Echipa este formata din pedelistii Ioan Oltean, Cezar Preda, Petru Movila, Florian Daniel Geanta, Lucian Bode, Alin Trasculescu, Marius Rogin, Gheorghe Roman, Constantin Chirila, Florin Postolachi, Mihai Apostolache, deputatii PSD Valeriu Zgonea, Emil Radu Moldovan, Ciprian Florin Luca, Ioan-Sorin Roman, deputatul Adrian Merka (de la grupul minoritatilor), deputatii UDMR Mate Andras, Petru Farago, Korodi Attila si senatorul PSD Alexandru Mazare. La turneul de fotbal parlamentar participa Ungaria, Romania, Belgia, Croatia, Germania, Italia, Polonia si Spania. Capitanul echipei de fotbal parlamentar a Romaniei este Adrian Merka, de la minoritati. Alin Trasculescu va juca pe pozitia de mijlocas si va avea pe tricou numarul 8 sau 9. "Voi fi mijlocas pentru ca pot sa alerg mai mult. Nu toti jucatorii echipei Romaniei au burta si cred ca ne vom descurca foarte bine. Asta mai ales ca in echipa sint citiva colegi care au si facut fotbal, asa cum este fostul ministru UDMR, Korodi Attila. Nu stiu daca vom ajunge sa ne duelam cu echipa Ungariei, sa vedem cum picam la tragerea la sorti. Dar avem de pastrat reputatia. Asta pentru ca, in urma cu 2-3 ani, la turneul similar din Turcia, echipa Romaniei a ajuns in finala. Atunci am pierdut in fata echipei gazda, dar acum poate cistigam. Echipamentul nostru de joc are profilul echipei nationale de fotbal", ne-a spus Alin Trasculescu. (Iulia CRETU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.