Politică

Doi vrinceni in fruntea organizatiei de tineret a PDL

Silvia Vrînceanu Nichita
4 iun 2011 1331 vizualizări
Deputatul Razvan Mustea a fost ales presedinte al tineretului democrat-liberat, fara contracandidat, in vreme ce prim-vicepresedinte al organizatiei a fost ales tot un vrincean, fostul europarlamentar Alexandru Nazare u exact ca la seniori, tinerii din PDL si-au facut cartile dinainte pentru a nu avea surprize in ziua votului

Deputatul PDL de Focsani Razvan Mustea Serban a fost ales simbata presedinte al Organizaatiei de Tineret a PDL cu 882 voturi "pentru", patru "contra" si 30 nule, si ii succede presedintelui-interimar Cristian Hriatuc care nu mai candidat din cauza faptului ca a depasit pragul de virsta care-l facea eligibil. Interimatul la Tineret s-a incheiat astfel dupa ce fostul lider, Monica Iacob Ridzi, a demisionat in urma scandalului de coruptie in care a fost implicata pe vremea cind era Ministru al Tineretului si Sportului. Razvan Mustea are 33 de ani, este deputat ales in colegiul Focsani din 2008 si prim-vicepresedinte al organizatiei PDL Vrancea. El a candidat cu motiunea "Tinerii - Forta Dreptei" si va avea un mandat de patru ani in fruntea tinerilor din PDL.

Potrivit Statutului Partidului Democrat Liberal, presedintele OTPDL face parte si din Biroul Permanent National al formatiunii, Razvan Mustea fiind al treilea lider de importanta nationala care se ridica din organizatia PDL Vrancea, alaturi de ceilalti doi parlamentari Sorina Placinta si Alin Trasculescu. Cum alegerile de simbata au fost importante pentru cariera sa politica, Razvan Mustea a renuntat aproape in ultimul moment sa mai fie nas la o biserica din Focsani pentru un cuplu de foarte buni prieteni. Sotii Mustea au ajuns insa seara, la petrecere. Ca prim-vicepresedinte al organizatiei de tineret a fost ales tot un vrincean, fostul europarlamentar Alexandru Nazare, cu 880 voturi "pentru", 16 "contra", 30 nule. Alexandru Nazare este un apropiat al ministrului Anca Boagiu si ocupa functia de secretar de stat in Ministerul Transporturilor. Noul secretar general al OT-PDL este Darius Pintilie, ales cu 874 voturi "pentru", 30 "nule" si 22 impotriva. Niciunul dintre cei trei noi lideri ai OT PDL nu a avut contracandidat, semn ca inca din organizatia de tineret politicienii nostri stiu ca "in politica trebuie sa-ti faci cartile dinainte", iar regia a functionat si de aceasta data. La Conventia Nationala a OT PDL au participat presedintele PDL PDL Emil Boc, prim-vicepresedintele PDL Roberta Anastase, vicepresedintii PDL Elena Udrea, Anca Boagiu, Sever Voinescu, ministrii Daniel Funeriu, Valerian Vreme. Ministrul Dezvoltarii si Turismului Elena Udrea le-a spus, tinerilor democrat-liberali ca atunci cind ea a intrat in politica "era o vina sa fii o blonda" si astazi "mai e o vina sa ai tocuri". Ea a apreciat, parafrazind versurile unei melodii, ca "nu conteaza cit de inalt iti e tocul, important e ce si cum muncesti".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 6 ore, 52 minute, 33 secunde
Felicitari lui Razvan Mustea! A dovedit ca poate reprezenta Vrancea in politica la varf.
, acum 739398 zile, 6 ore, 52 minute, 33 secunde
FELICITARI D-LE RAZVAN MUSTEA DE LA PRIETENII DIN TULNICI,MULT SUCCES IN CONTINUARE !
, acum 739398 zile, 6 ore, 52 minute, 33 secunde
Departe de a fi partea buna a RO, noul ales asa cum se incearca sa se prosteasca prostimea! Banii cumpara doar obiecte,nu si caractere.
, acum 739398 zile, 6 ore, 52 minute, 33 secunde
felicitari domnule Mustea! Razvan a dovedit inca o data ca e un om diplomat si poate reprezenta oricand VRANCEA! ia luato inainte cu mult lu oprisan care nu stie sa lege doua cuvinte!
, acum 739398 zile, 6 ore, 52 minute, 33 secunde
in afara ca face cariera, mai face si altceva? vrancenii au simtit ceva benefic? eu ii simt doar lipsa...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.