Politică

Fara numar la mici si bere in comuna Tulnici

Ziarul de Vrancea
30 mai 2011 2421 vizualizări
Primarul PSD Valentin Bizna a dat petrecere pentru victoria de la Tulnici cu muzica, mici si bere, gratis u invitat de onoare a fost Marian Oprisan, primit cu piine, sare si trandafiri rosii

Dupa ce simbata a depus juramintul in fata Consiliului local, reunit in sedinta solemna, ieri, primarul ales al Tulniciului, Valentin Bizna, a dat spectacol pentru locuitori drept multumire ca l-au adus din primul tur in fruntea comunei. Si ce petrecere, cu scena, cu plasme uriase, cu cintareti in voga, precum Andra, dar si cunoscuti interpreti ai muzicii populare, precum Sofia Vicoveanca, Ansamblul Folcloric "Tara Vrancei". In preambulul petrecerii, copii s-au jucat pe tobogane, s-au plimbat cu trenulete si masinute cum n-a vazut Tulniciul. In tot acest timp parintii lor se ingramadeau la o bere si citiva mici care se ofereau gratis, "pe baza de caiet", de catre firmele care isi desfaceau marfa pe stadion. Intrebat de unde are bani pentru acest spectacol, primarul Bizna a raspuns zimbind ca "Nu ma intereseaza! Consiliul judetean plateste".

Si dupa cum era de asteptat, de la aceasta petrecere nu a lipsit nici Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean, pentru care noul primar s-a pregatit cu covorul rosu, baronul fiind intimpinat cu piine si sare si un brat de trandafiri rosii, primiti chiar de la sotia acestuia, Liliana. Seful CJ a facut apoi o "baie de multime" in stilul caracteristic, s-a pupat si a dat mina cu toata lumea, citeva femei trecute de prima tinerete mai sa-l sufoce pe Oprisan cu pupaturi insistente. La fiesta de la Tulnici au mai venit si citiva din primarii PSD pentru a-l sustine pe noul lor coleg Valentin Bizna, care deja a intrat in campanie electorala pentru alegerile din 2012, dupa cum a si recunoscut. "Eu de a doua zi, dupa ce am fost ales, am intrat in campania pentru alegerile de la anul", ne-a declarat Bizna, care a fost primar independent doar pentru o zi, dupa care a trecut la PSD.

La petrecerea de la Tulnici s-au adunat citeva sute de cetateni care au petrecut pina seara tirziu. In discursul sau, primarul Bizna le-a promis oamenilor ca va rezolva in principal problema "apei si a drumurilor", fiind aclamat de multimea strinsa pe pajiste. Prin zona nu a fost vazut nici picior de democrat-liberal. De altfel, apa si drumurile au tinut capul de afis al campaniei electorale, cei trei candidati din alegerile partiale promitind cam aceleasi lucruri. (Aurelian IVAN)


Sedinta de indata pentru drumul si podul peste riul Coza


Consiliul Local Tulnici se reuneste astazi in sedinta de indata pentru a decide soarta unui drum si a unui pod peste riul Coza. Cele doua obiective trebuie predate Ministerului Dezvoltarii pentru reabilitare. Cele doua investitii au creat disensiuni si la precedenta sedinta, la care a participat si influentat si presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan. Atunci, acesta a precizat ca drumul trebuie dat ministerului pentru un an pentru a zadarnici transferul. Dupa o investire in functia de primar al comunei pentru Valentin Bizna, derulata simbata in contre si atacuri intre Marian Oprisan si Alin Trasculescu, alesii comunali au decis sa revina asupra proiectului de hotarire in sedinta de astazi. De precizat ca valoarea investitiilor realizate prin PNDI este in valoarea de aproape sapte milioane lei. La sedinta vor participa si alesii comunali PSD si PNL exclusi din partidele lor. Eliminarea lor din Consiliul Local Tulnici si inlocuirea cu supleantii se va face la proxima sedinta ordinara. (I. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 3 ore, 25 minute, 57 secunde
Ce mai primire Covor Rosu a castigat USL-ul la Tulnici, Merita distractie la cele 8% procente luate de Marean si Gasca lui Liberala, Indoapa prostii cu mici si bere la caiet si gata s-au realizat citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.